30. jan 2007 0:13
Hihi, jasna, dvomim, da bom kdaj tek vzljubila, sem mu dala svojo šanso, sem prelaufala maraton in seveda prej hodila bolj ali manj skoraj vsak dan laufat (saj drugače ga pač bolj težko pretečeš...), pa me ni potegnil. Smo različni in čeprav sem s svojimi tekaškimi rezultati čisto zadovoljna, me ni osvojil, kaj šele zasvojil, kot so obljubljali. Nič mi ni bilo hudega tekat okoli, spravit se je bilo seveda težko, ampak tudi nič mi ni manjkalo, kadar nisem šla...
Tako "meditacijo", kot jo ti opisuješ, imam jaz med plavanjem, med tekom sem bolj računala, koliko km sem že, koliko jih še imam, klicala psičko, ki se je obirala,... traparije, hehe:) Po plavanju sem pa prerojena, tudi če sem žalostna, grem najrajši pod tuš - in ko pridem ven, je vse lepše:) Vedno sem bila nora na vodo...
Aja, še glasbo sem pozabila, zadnje čase se ji sicer redko posvečam, sicer pa sem igrala klavir in zdaj v principu še vedno igram kitaro (samo bolj redko vadim zadnje čase:( Ampak je prišel še en nov hobi - bruhanje:) Ki vzame kar precej časa in energije;)
Veri