26. jan 2007 20:39
ha, zato, ker je bila na tistem mestu omejitev 5o km na uro- en teden po prekršku so dali tablo za 70, ampak velja tista, ki je veljala v trenutku prekrška in to je bila vožnja 96 km na uro- to je cesta kjer ni hiš, ravnina, zato so kasneje dali drugo tablo, ampak tako je. Kazen je 5 pik, okrog 500 € in en mesec brez izpita. Nimajo nič usmiljenja.Pritožila sem se tudi že, jim prinesla dokaz da sem bila ta čas v službi, ampak oni so pa sedaj napisali, da so preverjali in da takrat nisem bila v službi. Sedaj mi nekaj ni jasno, ker sem šla lani junija šefu, pa je rekel, da sem bila septembra 2005 vse dneve s službi-pogledal je plačilni list in pod dokazilo se je tudi podpisal, saj je hotel biti 100 %, da sem bila v službi, ker z državo posla imeti je vrag. Kot jaz sedaj razmišljam je šlo pa tako: prekršek je bil narejen septembra 2005, oni so preverjali v moji službi oktobra 2006, v pisarni pa so jim dali moje podatke za sep. 2006, ko me najbrž res ni bilo v službi. Ne grem nikogar nič več spraševat in raziskovat ampak najbrž je bilo kaj takega- pred sodiščem sem pa še lažnivka izpadla.
Okrajna sodnica mi je pa rekla, da je moj avto, da sem jaz kriva, razen če povem pravega krivca, tega pa ni, ker je kazen domov prišla šele čez pol leta in nihče nič ne ve ali pa noče. V glavnem dobra šola za drugič.
ariella