Vem da je še do pomladi nekaj časa,vendar mam jaz ta problem že nekaj časa.Zamenjali smo okna na hiši in sedaj nevem s čim bi pripela korita na okensko polico da mi jih veter nebo pometal na tla in s tem polomil rože.Ograjice okrog oken mi pa niso všeč.Dajte mi pomagajte z nasveti.
Okenska korita
tema odprta - 26. jan 2007 14:44 | ogledi: 2.114 | odgovori: 4
26. jan 2007 22:11
Jaz sem samo zaradi tega, kar si napisala zamenjala vsa korita in sicer imam betonska . So zelo stabilna in tudi lepa na pogled. marja
27. jan 2007 8:45
Dobijo se tudi vogalniki, ki jih pritrdiš na spodnjo stran okenske police in štrlijo navzgor (rabiš dva za vsako korito).To so tiste reči, ki jih rabiš, da pritirdiš polico na steno, samo da jih v tem primeru obrneš navzgor... LP juhica
27. jan 2007 10:37
Kaj pa žica? Vijak v zid na vsaki strani, potem pa žica okoli korit. Niti ni opazno, posebej, če ti rože zrasejo zelo bujno ... Atina
27. jan 2007 16:11
Tako kot pravi juhica vogalniki so res fajn.Tudi tista težka korita z vodno rezervo zadržijo.Preverjano. Samo ne vem,če se jim res tako reče. gaja 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo
Jernejev zelenjavni curry