Potrebujem nasvet, kako oprati in osušiti bundo puhovko, da se pun v notranjost ne bo sprijel skupaj.
Hvala za nasvet!
Mijan
Potrebujem nasvet, kako oprati in osušiti bundo puhovko, da se pun v notranjost ne bo sprijel skupaj.
Hvala za nasvet!
Mijan
25. jan 2007 7:40
v pralni stroj daj žogico za namizni tenis, o tem smo na forumu že debatirali. Pa na koncu močno centrifugo in bundo nato samo še razrahljaj ter jo v vodoravnem položaju posuši do konca. No, mi imamo centrifugo 1600 obratov, tako da pride zadeva iz stroja suha. Preden kdo skoči v luft, za močno centrifugo je pisalo kar v trakcu na bundi. Aja, pa brez mehčalca. No, pa sem našla še tisto debato od lani. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8090 Loni Makaroni
25. jan 2007 7:58
Hvala Loni za hiter odgovor! Se mi je zdelo, da sem to o teniški žogici že slišala, nisem pa bila prepričana. Mijan
25. jan 2007 10:51
Tako kot je rekla Loni. Če imaš sušilec jo daj sušit na 40C. Sušilec lepo porazdeli puh, tako da ni kep. Lp valči
25. jan 2007 12:04
Jaz sem jo oprala, pa so nastali madeži. Tako sem jo nesla v čistilnico (takrat 2700 sit), pa mi je gospa razložila, da so madeži v bistvu mastni in so nastali tam, kjer je bil skupek puha. V čistilnici jo baje dajo v puhalnik, da se puh razprši. No, bunda je bila kot nova, vendar sedaj prši puh naokoli :) lp cbelcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami