Nujno vprašanje bralcem oz. pomoč od bralcev!

neznan uporabnik

tema odprta - 30. jan 2002 18:58 | ogledi: 4.550 | odgovori: 2

Pozdravljeni!

Pišem Vam, ker imam za Vas eno vprašanje oz. Vas prosim za pomoč in upam, da mi boste uspeli pomagati, kajti kamor koli se obrnem mi ne znajo pomagati- pravzapra ne vem dosti naslovov kamor bi se lahko obrnila.

Sprašujem sicer, če bi imel kdo od Vas dva PUSTNA MENUJA in sicer, naj bi vsebovala 5 ali 6 hode( hladna začetna jed, juha, topla začetna jed, glavna jed z prilogo in solato in sladica-5 hodi z šestim pa je, da se npr. doda še riba pred glavno jed) in zraven še pijače oa aperativa do digestiva( aperativ, belo vino, ki sodi zraven, rdeče vino in peneče vino, ki sodi k sladici, na koncu pa še digestiv) ter še en SVEČANI MENU po istem postopku.

Če kdo take menuje ima ali jih lahko dobi, naj mi jih prosim pošlje na moj elektronski naslov, ki ga bom objavila na koncu.

Ker Vas je toliko sem prepričana, da sigurno nekdo ve za kaj prosim in mi bo znal pomagati, kajti menuje rabim nujno in zato prosim za pomoč.

Hvala Vsem, ki mi boste skušali pomagati, še posebno tistim, ki mi boste pomagali.

P.S.- Če pa slučajno kdo ve kakšen el. naslov, kjer bi vse ro kar potrebujem našla, bom vesele že to. če mi ta naslov zaupate.

Še enkrat hvala in lepo Vas vse skupaj pozdravlja MOJCA!!!!

Moj naslov:mojca.studen@s5.net

Mojca Studen

neznan uporabnik

2. feb 2002 21:10

Ta pustni jedilnik sem našla na internetu! Pustni jedilnik prekajen suhi vrat v koruznem testu z hrenom gobova pustna juha svinjske ribice s suhimi slivami trganci z dušenim kislim zeljem zavitek iz kvašene repe ocvrte suhe slive Morda najdete kaj več na: http://www.raplus.com/recepti.php3 LP! Beti

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

3. feb 2002 20:32

Upam , da vam bom v pomoč, napisala vam bom jedi, sami pa oblikujte meni! HLADNE PREDJEDI: svinjski ali telečji prekajen jezik, prekajene domače klobase, svinjska prekajena krača, žolca TOPLE PREDJEDI: zeljnate krpice z domačimi ocvirki, štruklji s kislo smetano ali štruklji z ocvirki, široki rezanci z jurčki, domače klobase kuhane v rdečem vinu GLAVNE JEDI: krvavice, pečenice, nadevana prsa s kruhovim nadevom in suhimi slivami, svinjska zarebrnica, krača PRILOGE: kruhovi cmoki, zelje, repa, ajdovi krapki s skuto, ajdovi žganci, krompirjevi štruklji z ocvirki, SLADICE: krofi, flancati, miške z jogurtom, ocvirkovka, špehovka Pust naj bo masten okoli ust.....živel holesterol! Anča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti