7. avg 2009 14:10
vanjatajnsek je napisal/a: |
Očitno jo nekatere ne prenašate - saj, ne da me kaj briga, ampak, če imate 3 otroke in jih ne mislite več imet, hkrati pa imate težave s kontracepcijo - zakaj, za vraga, ne greste na sterilizacijo?
lp,
vanjatajnsek |
Se popolnoma strinjam z odgovorom, ki ga je podala Katarina K. Ne vem zakaj bi morale vedno ženske poskrbeti za zaščito. Zakaj bi se morala izpostavljati splošni narkozi (no lahko tudi lokalni) in z vsemi riziki, ki jo le-ta prinaša.
Moja sestra se je odločila za sterilizacijo in ko jo je moj mož gledal in poslušal je rekel, da slučajno meni nebi kdaj prišlo kaj takega na pamet. Seveda imamo tudi ženske, ki rečejo, da to ni nič takšnega, da bi to še ponovile,... Ampak nismo vse enake.
Skupaj sva si nato pogledala na netu, kakšen je postopek vazektomije pri moškem. Najin skupen povzetek je bil, da je to veliko lažje in enostavneje, če se za sterilizacijo odloči on in ne jaz.
Ko bo napočil čas,...
»The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«