14. nov 2007 8:53
Glede na to, da sem odprla to temo s prikolico, naj še poročam, kako se je vse skupaj izteklo. Kupili smo novo Adriino prikolico, tisto, najbolj poceni, in se 22. junija odpeljali na Krk. Že prej sva si z možem ogledala kamp Ježevac, priporočila mi ga je tudi sodelavka, ki ima tam pavšal. Čeprav smo rezervirali parcelo z vodo, je nismo dobili, smo pa namesto tega dobili ful dobro pacelo pod enim borom, tako da smo imeli do enih popoldne senco. na tleh pa travica, novejše parcele imajo namreč samo kamenje, kar je bilo zelo dobrodošlo za najina čebelčka in njuna kolena. poleg tega smo bili samo nekaj korakov stran od obale in samo tri minutke stran od plaže, primerne za otroke (ne pregloboka voda, mivka, igrala, senca). kamp je sicer zelo velik, kar me niti ni motilo, edini problem so bili tuši ob koncu tedna, saj smo bili stacionirani na koncu kampa, kjer je bilo veliko šotorov, pa še švercali so se k tušem vsak vikend. Sicer pa je osebje zelo prijazno, karkoli smo potrebovali, ni bilo problema. do mesta samo pet minut, kar spet pride prav pri majhnih otrocih. Ostali smo do 29. julija, je pa res, da smo potrebovali cel dan za postavljanje in pospravljanje. Zelo ubogo smo zgledali ob prihodu, saj nismo imeli niti najmanjšega pojma o tem, kako se postavi baldahin, ampak ob pomoči sosedov, (če slučajno to berejo, še enkrat lepa, lepa hvala) nam je uspelo. Brez baldahina pa ne bi šlo, saj dve- in štiriletnik potrebujeta prostor tudi ob malo manj lepem vremenu. tega je sicer nekaj bilo, saj smo bili vendarle več kot en mesec na dopustu, pa ni bilo panike, samo malo nam je popestrilo dogajanje, da ni bilo preveč enolično.
Zdaj že razmišljamo, če bi se drugo leto še vrnili, ali bi poiskali kakšen drug kamp. glede na to, da imamo kar visoke zahteve (bližina mesta, senca v kampu in na plaži, igrala za otroke), se bomo najbrž odločili kar za isto mesto. sicer pa bi nam kakšen predlog kar prav prišel.
Kar pa se cene tiče: za ta denar (cca. 1000 EUR) ne bi mogli preživeti celega meseca v npr. apartmaju, kar se mi je potem na koncu zdelo kar ugodno, čeprav sem bila na začetku malo skeptična.
Hvala še enkrat vsem za moralno podporo ter pogum in več kot koristne nasvete!!!
Lep pozdrav vsem!
Mateja