22. jan 2007 12:56
V prikolici letujem že več kot 10 let in letovanja v kampu ne zamenjam za noben apartma,sploh pa ne hotel.Preden se odločiš za nakup prikolice,ti svetujem,da kempiranje preizkusiš,saj vsakemu tak način dopustovanja ne odgovarja.Zgoraj so ti našteli ogromno lepih stvari o kempiranju,jaz ti bom pa še nekaj slabih.Najprej se moraš zavedati,da je kempiranje dražje,kakor apartma ali hotel.Za mesec dni kempiranja rabiš komplet opremljeno kuhinjo.Postavljanje in pospravljanje prikolice vzame vsako najmanj en dan,na začetku še več.Za varno vleko prikolice moraš imeti primeren avto.Če še ti to ni vzelo volje do kempiranja,pa dobrodošla med kempisti.Ob nakupu rabljene prikolice moraš biti najbolj pozorna na tla.Vse elemente v prikolici lahko z malimi stroški sam popraviš,le tal ne moreš,pa tudi na "luknje"na strehi pazi.Po mojih izkušnjah so adrije izredno kompaktne,vzdržljive in najcenejše prikolice.Sedaj imam Wilk ovo prikolico,pa se mi kolca po adriji,starši imajo dethlevsovo...,sosedje na morju pa knauf novo pa je že marsikaj narobe.Adrija je le malo težja kot ostale.Mnogo boš prihranila,če se odločiš za rabljeno prikolico,ponavadi pa je zraven še oprema,ki ni poceni.Predšotor vzami čim večji,boš že sama ugotovila za kaj.Posebno prijetno vdušje ti nudijo mali privatni kempi,do 20 prikolic,z malo sreče boš našla kakega,v velikih kempih je pa bolj hrupno in družabno.Praviš da imajo otroci zdravstvene težave,zato ti svetujem letovanje v dalmaciji ali pa še južneje.
ati zlati