Ali mi priporočate, da bi odpeljala otroke gledat Postojnsko jamo?
Hvala!
beki
Ali mi priporočate, da bi odpeljala otroke gledat Postojnsko jamo?
Hvala!
beki
20. jan 2007 12:55
Naš fantič je bil star 2 leti,ko smo šli v Postonjsko jamo.Je zelo užival-tisti vlakec je bil zakon.Smo ga pa malo bolj oblekli,ker je bila kar velika temperaturna razlika. gaja 1
20. jan 2007 13:46
Mi smo šli v Postojnsko jamo prvič, ko sta bila stara 7 in 8 let. Čez par let smo obisk na željo otrok ponovili. Lp Cila
20. jan 2007 14:25
Mi smo šli prvič organizirano z vrtcem, no, glede na to, da sem hodila v vrtec in šolo v Postojni, je bila že skoraj domovinska obveza, da je treba iti. Loni Makaroni
20. jan 2007 15:15
Nase (od 6 do 9 let) so bile letos za Bozic in so tam celo pele pri zivih jaslicah. Dozivetje, da mu ni bilo para! ribica
20. jan 2007 20:47
Lep izlet. Lani smo se pogovarjali, da bi šli. Res je malce draga vstopnina. Pa vendar je zelo lepo. Nekaj posebnega. meni je vedno fascinantno. Pa sem bila že 4 x. Tako da - le pojdite. tittaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Browniji s temnim pivom
Najboljši limonini razpokančki