http://users.volja.net/savel/slovenskakuharica/kuhar
jade
http://users.volja.net/savel/slovenskakuharica/kuhar
jade
20. jan 2007 9:42
Jade, naj se ti pozlatijo prsti, ki so natipkali povezavo na to stran!!!! Hvala! Vsaka stvar je dobrodošla , da popestri lonec in mizo ter želodčke!!! titta
20. jan 2007 9:52
Ko najde iskalec "domače droži",kako jih naj odprem ? siba Sporočilo je spremenil(a) SIBA dne 20. jan 2007 09:58:27
20. jan 2007 9:56
Jade, a si ti slučajno rodila?! In imaš čas na nas mislit?! Daj, če boš imela kaj časa, napiši recept, kako narediti tako pridne otroke... Pa že spet mi ti smeški nagajajo, bi ti zdaj en kup rožic "napopala"... jasna
20. jan 2007 10:37
[citat=--SIBA--]Ko najde iskalec "domače droži",kako jih naj odprem ? siba Klikneš na "domače droži, nadomestilo za kvas", (pač tisto, kar se ti je odprlo), nato ti odpre stran "Nekatera pojasnila", tam poiščeš "domače droži" (četrto geslo), jih klikneš in odpre se ti pojasnilo. Upam, da nisem preveč zakomplicirala. LP cervus
20. jan 2007 11:41
Stran očitno ne dela v FireFoxu (vsaj meni ne). Sprobaj z explorerjem, tam deluje. Urša
20. jan 2007 11:43
Krasni recepti. HVALA! slavi1
20. jan 2007 11:57
urssa meni deluje v firefoxu, morda nimaš pravih nastavitev... Jade HVALA!!! Kot je že jasna1 rekla, boš morala podat recept kako narediti pridne otroke:) p, m
20. jan 2007 12:40
SIBA, pojdi s kazalcem po receptu proti desni, dokler se kazalec žlička ne pretvori v obliko roke. Klikni in recept se odpre. rimljanka
20. jan 2007 12:55
100x hvala JORDI
20. jan 2007 13:13
Ja tudi jade si mora vsake toliko časa malo napolnit baterije in takrat grem za par minut na kulinariko. O pridnosti otrok pa ne bi ravno.... , ker tudi mene zanima kako jih narediti pridne. Imam pa zato toliko bolj pridnega moža, da ju pelje ven in tam tako divjajo, da sta potem utrujena. Tamala pa itak večinoma spi saj je šele 11 dni stara. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Toscanska panzanella