Pomoč :)

nike  

član od: 25.11.2005

sporočila: 522

tema odprta - 18. jan 2007 13:56 | ogledi: 1.537 | odgovori: 5

lepo, lepo prosim, če se mi lahko na ZS javi nekdo, ki dela kot manager hrane in pijače v kakšnih obratih s prehrano, ali pa kot organizator dela v kuhinji ali kaj podobnega.

rabim namreč malo pomoči pri študiju (predmet Poslovanje prehrambenih obratov) in bi mi nekdo s tovrstnimi izkušnjami zelo prav prišel.

vnaprej se lepo zahvaljujem in vse prav lepo pozdravljam,

nika

nike

nike  

19. jan 2007 10:40

a res ni nobenga???? nike

sajovict  

član od: 5.4.2005

sporočila: 337

19. jan 2007 11:03

Mogoče g. Goljat? Oglej si spletno stran, pa boš videla www.kulinarikagoljat.si lp tamara

nike  

19. jan 2007 16:46

joj, sajovict, g. Goljat mi ne more pomagati :) - pa hvala vseeno!!! to, kar potrebujem, je čisto nekaj drugega - gre bolj za poslovanje v obratih s prehrano; teme so bolj organizacijske in poslovne. pri predmetu se namreč učimo, na kakšen način (splošno) poslujejo prehrambeni obrati, kako se organizirajo delovni kadri, preučujemo tipe in sestavo menujev, kako se trži nek obrat, kakšna oprema je potrebna za izvajanje, kakšni so standardi itd... mi pa imamo iz te snovi za reševat "študije primerov" - dani so namreč čisto konkretni primeri iz situacij v managementu hrane in pijače ter gostinskem poslovanju, mi pa moramo seveda za te primere dajati rešitve. in nekaj primerov je precej zahtevnih, zato sem mislila, da bi mi lahko priskočil na pomoč kdo, ki ima realne izkušnje oziroma je zaposlen na takšnem delovnem mestu. ampak očitno na celi kulinariki ni nobenega, ki bi bil v tej stroki tudi poklicno :) še vedno pa čakam in hodim gledat, če je pa le mogoče prispel kak ZS :) nisem še izgubila upanja, čeprav ga ni več veliko... nike Sporočilo je spremenil(a) nike dne 19. jan 2007 16:46:22

kresimir  

član od: 25.1.2002

sporočila: 180

19. jan 2007 17:08

Pri nas je kar nekaj takih ki študirajo organizacijo dela v gostinstvu, pa še F&b managera imamo. Na moj e-naslov mi pošlji nekaj konkretnega o sebi, šoli in projektni nalogi in če bo kolega zato vaju povežem? krešimir

nike  

19. jan 2007 19:11

najlepša hvala... nike

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti