Ponoven pozdrav s Kitajske!
Ponovno se obracam na vas in sicer iscem pomoc pri vprasanju ki se nanasa na zgoraj omenjeno temo/naslov...
Gre torej za to, da sem zdaj pa zares ze cisto blizu odhodu (od tukaj) in prihodu nazaj v Slovenijo; Ni se cisto jasno, ali bo to le za nekaj casa ali dokoncno, je pa sigurno, da se tisti, s katerim sem sedaj tukaj (partner) vraca (to rundo) sam (nazaj sem).
Sedaj pa je moja naloga (no, bolj dobra volja), da mu za cas "samostojnega gospodinjstva" napolnim skrinjo za "hude case". Ta projekt se kar pridno izvaja v zadnjih dneh in v loncke je pospravljenih ze precej porcij riceta, segedina, golaza, razlicne polivke za testenine, cufte, enoloncnica s cicerko in piscancem, polnjene paprike, razlicni polpeti, njoki, kruhovi cmoki, mehiski fizol, prebranac in pa nekaj sort peciva, kuglice, jezki, muffini..., zdaj pa mi je pocasi zacelo zmanjkovati idej.
Iskala sem ze po forumu po podobnih temah, pa je slo v glavnem za pripravo hrane po porodu, ki pa se je bolj kot na to, kaj se dati v skrinjo (za "odraslo" prehranjevanje) nanasala na to, kaj bo "pravsnje" za utrujeno in dojeco mlado mamico.
Zato sprasujem se enkrat, kaj je (se) takega, kar pripravljate (skuhate) v naprej in date potem zamrznit. Imam se nekaj casa,volje, surovine se tudi vec ali manj najde, ali pa jih potem zamenjam po svoji iznajdljivosti;
Hvala vsem za pomoc!
Teja
teja-kit.