Bižuterija

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

tema odprta - 17. jan 2007 2:59 | ogledi: 3.371 | odgovori: 22

Ker ste vedno polni dobrih nasvetov, se obračam na vas. Imam ogromno bižuterije (raznih prstanov, uhanov, zapestnic...) in mi je zelo moteče, da imam vse "nametano" v skrinjici za nakit. Prosila bi vas za nasvete, kako bi lahko imela to čimbolj urejeno. V glavi sem si zamislila, da bi v blago oblekla peno in nakit nato zapikala v to peno. Ampak to je le ena od idej... Kakšni pa so vaši nasveti oz. ideje?

Lep dan in veliko se smejte

tinkarica  

član od: 22.12.2006

sporočila: 87

17. jan 2007 6:54

Jaz ima tudi veliko ogrlic. PA sem jih imela edno vse "zamežljane" skupaj. Potem sem si pa domislila in sem v garderobno omaro od znotraj na vrata nalepila plastične kljukice in sedaj imam na njih lepo vse obešeno (pregledno in nič zavozlano). Za prstane pa kupi kako lepo veliko šatuljo ali pa iz kake kartonaste škatle, ki jo boš sama okrasila, naredi tako lepo šatuljo. tinkarica

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

17. jan 2007 7:46

Jaz imam tudi tako kot tinkarica na plastičnih kljukicah v omari. katka

sonchek  

član od: 18.5.2005

sporočila: 124

17. jan 2007 9:54

Pri nas pa smo 3 ženske z ogromno nakita in smo tudi imele podobne težave, potem pa smo se domislile in kupile tisto veliko tablo iz plute pa take plastične žebljičke in od takrat dalje imamo lepo vse na kupu in urejeno, vsak kos nakita je pripet s svojim žebljičkom. LP sonchek

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

17. jan 2007 10:24

Za prstane dobiš take posebne nastavke, spodaj je kot krožniček in iz njega gre gor ven špic, na katerega natikaš prstane. Za kaj drugega pa jaz nisem pravi naslov. Mamamia mamamia

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

17. jan 2007 11:06

V provinci kupimo keramičen izdelek, ki se imenuje Palček prstanček, ki ga imajo najbrž še kje, pri nas sem pokupila vse za novletna darila že poleti. frina

neznan uporabnik

17. jan 2007 11:08

Hčerka - velika ljubiteljica bižuterije si je to uredila tako, da je leseno deščico velikosti cca A4 formata leto porisala in pobarvala. Nato pa je nanjo pribila veliko takih zlatih žebljičkov z večjo glavico. Sedaj ta deščica, ki izgleda kot neka slika visi pri njeni nočni omarici in na njej veselo bingljajo razne verižice, uhančki in zapestnice. Za prstane pa ima tudi posebno stojalce - nekaj podobnega kot omenja mamamia - je pa tudi to doma narejeno in pobarvano v veselih barvah. Meni se zdi kar lično. Lep pozdrav Tedi tedi

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8895

17. jan 2007 11:24

Za prstane dobiš v Maxiju - v pritličju, lepe kovinske muce z dvignjenim repkom in tačko, kamor se obesijo prstani. Pozdravček!

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

17. jan 2007 11:24

Za prstane se dobi nastavek. V Maxiju jih imajo. Jaz sem kupila polžka, ki ima dolg vrat, pa grejo prstani gor. To je za te, ki jih vsak dan nosim in ko pridem iz službe, jih dam dol. Ostale imam v šatulji. Kolikor toliko zložene. Imam šatuljo z bižuterijo, ki je samo spominska, pa je ne nosim več, posebej šatuljo s tisto, ki jo občasno nosim... Itak je povsod premalo prostora... Mene bolj skrbijo broške. Sem čisto nora nanje in jih imam ceeel kup. ( valjajo se v predali, na vrhu šatulje, ker nimam pametnejše ideje...). Evo, Dragičke enake kot nastavke kot jaz mislim gleda... lidka Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 17. jan 2007 11:25:44

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

17. jan 2007 14:13

Tisto z notranjo stranjo omare in verižicami se mi zdi prekrasna ideja. Za prstane pa morda tako, kot se dobi, če ga kupiš: pena, v njej zareze, potem pa to peno vložiš v krasno škatlico (veliko se jih da dobiti na darilnih oddelkih). To je po mje bolj pregledno. Lepo je, ko so prstani nataknjeni na tisti roki (saj veste, na vsak prst lahko daš po najmanja 10 prstanov), samo potem se jezim , ko moram vse dol jemat, da pridem do zadnjega. sem kaj pripomogla??? titta

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

17. jan 2007 14:27

Rozančina tema je kot nalašč tudi zame...vse imam v eni manjši toaletni torbici, pa je kar groza, ko pogledam tja not - me kar mine, da bi si kaj obesila okoli vratu. Zato bom sedaj to nepreglednost rešila z idejo tedijine hčere - mi je zelo všeč in enostanvo - to z deščico! Marna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti