Trbiž

Bernarda  

član od: 18.1.2005

sporočila: 298

tema odprta - 16. jan 2007 19:00 | ogledi: 1.728 | odgovori: 3

pred leti smo kar radi zahajali tja čez v Italijo ,kjer smo barantali ,da se je kar kadilo.Sedaj pa ne vem,ali se še kaj hod tja na "plac"Namen imam kupiti kakšno usnjeno jaknico,pa ne vem ,ali je Italija še vedno ugodna za te stvari.

Bernarda

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

16. jan 2007 21:55

Za jakne je še vedno zeloo ugodna - če imaš zraven koga ki zna barantat. Sem šla tja jeseni in si kupila dve. Jakne iz svinjskega usnja se dobi po 50EUR, finejše so pa malo dražje. Izbira je pa nora (vsaj takrat je bila). Torbic je pa tudi na pretek, cene pa v primerjavi z našimi..... Lisa

pat  

član od: 5.9.2006

sporočila: 205

16. jan 2007 22:33

jaz mislim, da je Trbiš za usnjene jakne in torbice bil in bo najcenejši, ostalo pa kakor naletiš. Je pa res, da je že sama vožnja do tam zelo lepa in pomirjujoča. pat

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

16. jan 2007 22:45

Jaz sem jo gor kupila lani. Živo rdečo. Sem kar zadovoljna, sploh s ceno... Barantat sicer znam, malo me je na rit vrgla celotna politika "placa"... ampak bom vedela za naslednjič. Torbico sem tudi kupila, pa ni bila ne vem kaj cenejša, kot če bi jo kupila v prestolnici, v BTC recimo... Že dolgo razmišljam o plašču, takem do tal. In bi ga kar gor kupila. lidka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti