17. jan 2007 11:22
Enkrat so imeli v Tuš-u bambosove. Sem za probo vzela samo dve, ker so bile ful poceni. Še zdaj mi je žal, ker so res super. Lp. AK
17. jan 2007 11:22
Enkrat so imeli v Tuš-u bambosove. Sem za probo vzela samo dve, ker so bile ful poceni. Še zdaj mi je žal, ker so res super. Lp. AK
17. jan 2007 11:35
Jaz moram že v osnovi prisegati na ribniške, drugače me izženejo nazaj v BK (pri nas smo sicer rekli, da znajo Ribničani dobro narediti samo eno stvar - rešeto, pa še to pušča ) Mešam pa le čebulaste stvari, sploh si ne predstavljam, da bi npr. mlečni riž mešala z leseno kuhalnico , za take reči uporabim žlico. Eno pa imam posebej za kuhanje marmelad, eno pa za čokoladni preliv. Perem jih v pomivalnem stroju. Po 4 letih niso nič črne, pa so v uporabi vsak dan. Definitivno pa niso za okras Atina
17. jan 2007 11:52
Uporabljam lesene spatule, so pa pri meni - tako kot pomivalne gobice - zelo potrosna roba in jih mecem stran, cim mi ne vec cisto kosher disijo (zato jih kupim po 5 naenkrat, kadar jih vidim). Davek pogosti in izdatni uporabi cesna, cebule, curryja in kumina. Plasticnih in melaminskih pa ne maram. lp, proxima
17. jan 2007 14:13
Tudi pri nas so v uporabi največ lesene kuhalnice ribniških mojstrov...se včasih pripeljejo kar na dom in lahko kar direkt kupiš...Nikoli še nisem kuhala s kakšno drugo kot leseno in mi ni žal...največ pa uporabljam prav lopatičaste kuhalnice z režami...super za rižote mešat. Bom pa tudi jaz isledila tiste iz češnjevega lesa. jasna
17. jan 2007 15:20
Tudi jaz uprobabljam lesene. Mislim, da so iz bambusa. Kupila sem jih v TUŠ-u po 99 sit. So zakon. Najraje imam takšno, ki je spodaj zelo široka (kot žlica) in bolj ravna.
18. jan 2007 23:39
Lesene ribniške.zraven aparata sem dobila lopatko za strganje iz posode-fenomenalno.Lopatica je taka,da je pvc-trda na koncu pa čisto mehka,res super postrga-skoro opere posodo. ena mš
19. jan 2007 6:57
Ena mš, zraven katerega aparata. Jaz poznam silikonsko lopatko, ki ustreza tvojemu opisu. LP JAMONIKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hot dog v listnatem testu
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom