Danes sem v Kamniku,enkrat za spremembo jedel v "Fast food" z arabsko hrano in sicer : Ocvrta čičurika!!!!!!!! Enkratno res . Rad bi dobil kakšen recept ! Ve kdo za kakšnega . Na Netu ne najdem nič ! Hvala !
FileFinder
Danes sem v Kamniku,enkrat za spremembo jedel v "Fast food" z arabsko hrano in sicer : Ocvrta čičurika!!!!!!!! Enkratno res . Rad bi dobil kakšen recept ! Ve kdo za kakšnega . Na Netu ne najdem nič ! Hvala !
FileFinder
13. jan 2007 21:50
Poglej pod "čičerika" pa boš veliko našel. Tudi falafel ... http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8500 lunacka Sporočilo je spremenil(a) lunacka dne 13. jan 2007 21:51:09
13. jan 2007 23:47
Ja pa sem pri pravopisu oziroma tiskarskem čkratu. HVALA FileFinder
14. jan 2007 9:43
FileFinder kajne- "falafel je pa zakon". Tale naš Kamniški Kadura res raztura Lep dan in veliko se smejte Sporočilo je spremenil(a) rozanec dne 14. jan 2007 09:57:13
14. jan 2007 11:14
....... ( madona, una se bo jezila zaradi števila pikic ) ste me pa prepričali, večkrat grem mim Kamnika, prihodnjič se ustavim, da poskusim kamniški falafel. ežoj
14. jan 2007 13:10
Ežoj obvezno priporočam! Pa tudi šavorma ni slaba. Lep dan in veliko se smejte
15. jan 2007 8:55
Kaj je to šavorma? Loni Makaroni
15. jan 2007 8:59
Podobno kot falafel- le da je v šavormi namesto ocvrtih čičerikinih polpetkov piščančje meso (le-tega pečejo in režejo na isti princip kot kebab). Lep dan in veliko se smejte
15. jan 2007 11:06
Ker nisem iz Kamnika me zanima kje imajo falafel. Sem ga jedla v Izraelu pa bi ga spet. Se bom zapeljala v Kamnikc samo, da dobim info kje v Kamniku je. Hvala. swarovski
15. jan 2007 11:35
Kje v Kamniku pa je ta Kadura? Bi šli probat, ko gremo mimo. jass
15. jan 2007 12:01
Stoji zraven športne hale. Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Lečin curry s kruhovimi cmoki