Živijo!
Naslov vse pove...odločam se za nakup pečice...seveda je glavni pogoj denar in dejstvo, da ne nameravam odkrivati znanosti s pečenjem...
Zanima me, kaj menite o teh dveh verzijah pečic?Mogoče se bom lažje odločila...
Hvala!
amikadeja
Živijo!
Naslov vse pove...odločam se za nakup pečice...seveda je glavni pogoj denar in dejstvo, da ne nameravam odkrivati znanosti s pečenjem...
Zanima me, kaj menite o teh dveh verzijah pečic?Mogoče se bom lažje odločila...
Hvala!
amikadeja
13. jan 2007 13:32
Naš stari štedilnik, ki je malo čuden, ima ventilatorsko pečico, vendar pa jo bolj uporabljam za sušenje zelišč in sadja (zelo veliko v jeseni). Če pečem kakšen biskvit v njej, ga ventilator nekako spiha na eno stran.. Vsekakor bi se jaz odločila za pečico, ki ima žar (pečenko daš na koncu za 1o min pod žar...) in ventilator. Sem se pogovarjala z drugimi, ker tudi jaz kupujem novega, pa večina pravi, da naj ima pečica vse, razen možnosti za samočiščenje, ker baje to ne funkcionira najbolje... Veliko sreče LP juhicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Lazanja iz palačink