Sesalec h2o

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

15. jan 2007 12:31

Ima kdo sliko, pa kaj več podatkov o tem H2O sesalcu. nasha

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

15. jan 2007 15:11

Še eno vprašanje imam glede sesalcaPredvsem zate fakin712,ki ga že uporabljaš.Mokro sesanje namreč-se to da,ali je za ta namen samo tista pršilka,ki je predvsem za oblazinjeno pohištvo in preproge.V pršilko je najbrž treba vliti kako posebno čistilo?Zraven sesalca je bila tudi taka "gumijasta krtača",ki pa v navodilih ni predstavljena,je namenjena sesanju politih tekočin ali tudi za mokro sesanje?Mokro sesanje,s tem mislim na sesanje ostalih (trdih) površin v stanovanju,na mokro,se pravi da ne rabim več mokre cunje oz brisalca za tla.?? Kristina

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

15. jan 2007 16:24

Točno tako Kristina. Tudi za mokro čiščenje je. Tista pršilka pa je namenjena kakšnemu čistilu. Tudi okna lahko pomivaš z njim, če želiš. Jaz zaenkrat samo sesam, sem pa enkrat sesala tudi vodo, ker nam je pipa spustila. Saj si verjetno dobila navodila zraven, pa poglej še enkrat, da boš sigurna. Meni mama ni dala navodil zraven in jih nimam, sem se kar sama s poizkusi malo naučila kako kakšna krtača deluje. Kako pa se ti zdi, ko sesaš z njim? Je dober? Meni je super, pa še zastonj sem ga dobila. LP! fakin712

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

15. jan 2007 16:43

nasha je napisal/a:
Ima kdo sliko, pa kaj več podatkov o tem H2O sesalcu. nasha
V google napisi "sesalnik H2O" in bos ven dobila vse mozno, tudi sliko in razne forume kjer o tem debatirajo! Srecno Jerneja USA

Kristina  

član od: 13.1.2007

sporočila: 425

15. jan 2007 20:05

Ja,zaenkrat sem z njim zelo zadovoljna,ampak bom mogla še marsikaj "pogruntat".V navodilih namreč ni nič opisano kako sesati "na mokro".Verjetno za to,ker je ta sesalec iz tv prodaje (studio moderna),ampak zdaj reklame za ta sesalec ni več,pa tudi na spletni strani top shop-a ni opisan,je samo rovus.Kupila sem ga pri merkatorju,tam mi pa prodajalka ni znala nič kaj razložit,ampak takoj ko sem sesalec zagledala,sem se zapičila v njega. Jerneja,meni se na google ni nič kaj pametnega odprlo forumi sicer ja,ne pa kak opis o delovanju ali pa slika. uh,sem že tečna a ne Kristina

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

15. jan 2007 20:23

Nič nisi tečna, zato pa je na voljo forum, da se kaj vpraša. Bom še jaz mojo mamo izprašala, pa ti javim kako in kaj. LP! fakin712

vanja1  

član od: 8.11.2005

sporočila: 17

1. feb 2007 11:25

Pozdravljeni! Jaz pa prodajam ta sesalec H2O, sem ga kupila v big bangu septembra 2006, tako da še ima garancijo. Je super pa vse, ampak midva s fantom sma v stanovanju in mamo itak že malo prostora, poleti pričakujema otoka in morama sedaj spraznit otroško sobo, kjer sma dosedaj imela sesalec in podobne stvari. Zato imam namen kupit zelo majhen sesalec ki ne zavzame veliko prostora. Če ga ima kdo željo kupt, prodajam ga za res solidarno ceno, 45eur. Lahko se mi javi na vanja_@email.si vanja1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti