Ali katera-i ve, ali so tudi v Italiji že začeli z razprodajami? Predvsem me zanima Benetton v italijanski Gorici?
Barb31
Ali katera-i ve, ali so tudi v Italiji že začeli z razprodajami? Predvsem me zanima Benetton v italijanski Gorici?
Barb31
12. jan 2007 12:27
mislim, da so začeli že 6. januarja, oni so ponavadi itak bolj zgodnji kot mi. matilda
12. jan 2007 13:15
O fino! Hvala Matilda. Kaj mogoče tudi veš - imajo ob sobotah tudi deljen delovni čas tako kot čez teden ali delajo brez "sieste"? Barb31
12. jan 2007 13:26
mislim, da ob sobotah delajo brez pavze, nisem pa prepričana, ker v tisti konec bolj malo zaidem. Jaz grem do Piatrella, kjer ob petkih in sobotah delajo nonstop. matilda
12. jan 2007 14:47
Večina trgovin ima "siesto", torej dopoldne do 12.20 in popoldne od 15.30 dalje.
12. jan 2007 16:42
Benetton ima 12.30.do15.30 zaprto. ami
15. jan 2007 9:03
Sva s sestro vrgli en uč še na Gorico, ker sva šli na obisk k prijateljici v Rožno dolino, Benetton je že skoraj izropan. Sem si pa kupila prav luštne oranžne Geoxove čevlje, jih pri nas v trgovinah sploh nisem zasledila. To je bilo pa tudi vse. Loni Makaronineznan uporabnik
15. jan 2007 9:44
Ne samo v Stari Gorici, tudi v Palmanovi, Nico v Visconsinu (v bližini Palmanove) in tudi trgovine nad Udinami Arteni so bile v soboto dobesedno izropane, tako da niso več zanimive, saj je blago že vse prebrano - če imaš res srečo še kaj najdeš. Najbolje je založen Smart v Stari Gorici. l.p Tedi tedi
15. jan 2007 11:00
Tudi v Avstriji so razprodaje, se splača! galjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Rižek s piščancem in zelenjavo