11. jan 2007 12:47
kepca, kaj pa če bruha po antibiotiku? Nabrž ga jemlje zaradi angine? jasna
11. jan 2007 12:47
kepca, kaj pa če bruha po antibiotiku? Nabrž ga jemlje zaradi angine? jasna
11. jan 2007 14:01
Okrog kroži viroza, ki otroke zaradi bruhanja in driske tko dehidrira, da morajo za kak tedn v bolnišnico. Pred božičem je bla kolegica s sinkom v bolnišnici zarad tega.
11. jan 2007 16:06
Če še nisi šla z otrokom k zravniku, nič čakat! Lani je moja 3 letnica le en dan bruhala, drugi dan pa sva že pristali v bolnici na infuziji, ker je bila dehidrirana ( pri majhnih otrocih je to takoj !). Doma ji je zdravnik predpisal Reglan, vendar ji takoj žal ni pomagal. Mijan
11. jan 2007 16:08
Naj se sliši še tako čudno, ampak COCA COLA dela čudeže in pri bruhanju in pri driski. Ker otroci hitro dehidrirajo in nočejo piti, je coca cola res rešitev. Za to nam je povedal pediater na morju. 100x preizkušeno. JORDI
11. jan 2007 16:28
Preparati tipa Nelit in Reidrato so rehidracijske raztopine in ne ustavijo bruhanja oziroma driske. Služijo rehidraciji organizma. Zdravilo, ki "kao" ustavi bruhanje, je Reglan. Ni pa nujno, da v vsaki situaciji deluje. Sicer pa je pri vsaki zastrupitvi in bakterijski okužbi dobro, da telo strupe izloči - zato tudi bruhamo in driskamo. Z majhnim otrokom pa vsekakor čim prej k zdravniku zaradi nevarnosti dehidracije, kot jih je napisalo že toliko pred mano. cherry
11. jan 2007 18:02
Ja res je potrebno k zdravniku.Dehidracija nastopi zelo hitro.Ob njej je otrok zelo utrujen in kar naprej spi ter ima zadah po acetonu, ustnice so izsušene in suh jezik.Boljš it prekmal zdravniku kot prepozno.Coca cola na vse ne deluje enako. ena mšKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Njoki s šampinjoni in modrim sirom