15. feb 2002 17:08
P: Lepo bi bilo... da se omeni vir... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. feb 2002 17:08
P: Lepo bi bilo... da se omeni vir... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijeneznan uporabnik
15. feb 2002 18:39
Pozdravljeni ! Veseli me, da so se tudi drugi pripravljeni srečati. To sem sam predlagal že pred pol leta. Saj ni nujno, da bi se dobili ob peki kruha v kovinskem sodu. Gemo v eno dobro domačo gostilno, pa se malo pozabavajmo. Jernej bo gotovo pripravljen pomagati, ker ima itak vse niti v svoji rokah. A ne? Murko Franc
17. feb 2002 15:15
Hojla! Res ni slaba ideja. Tudi sam sem za to. LP! Ažokoh! Matjaž Gomilšekneznan uporabnik
17. feb 2002 17:39
Pozdravljeni ! Fino, fino. Se že veselim! Bom še svoje slike prinesel. A bomo sami, ali lahko pripeljem tudi ženo. Ona je bolj za kuhat, jaz pa družbo držim pokonci. Murko Francneznan uporabnik
18. feb 2002 8:15
Jaz sem za. Kdo bo pa izbral gostilno ? Jernej a prevzameš to odgovornost, da se ne bomo stepli? marjan zajc
18. feb 2002 9:29
Fantje, kar sami se zmenite, kaj in kako. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijeneznan uporabnik
18. feb 2002 11:13
V redu. Mi bomo organizirali, povabili bomo pa tudi Jerneja in Bojana. Kje so pa ženske. Vabljene so, da se oglasijo in dajo svoj glas. Boris Fedor Kopitnik
18. feb 2002 13:47
Evo, evo mene, že dajem svoj glas za srečanje. sabrina
18. feb 2002 16:15
Po možnosti izberite eno tako, da bomo se studentje lahko šli z vami, ne da bi cedili sline kot mali kaštruni... Lp, Domen Božeglavneznan uporabnik
18. feb 2002 22:05
Čas je, da damo prijave in predloge na temo Srečanje Kulinarične Slovenije v novo temo. Doslej sem opazil nekaj zanimanja, predvidevam pa, da ga bo še več. Vabljeni v novi temi Srečanje Kulinarične Slovenije. Boris Fedor KopitnikKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Brownie Muffins