9. jan 2007 20:31
jade, iskrene čestitke ežoj
9. jan 2007 20:31
jade, iskrene čestitke ežoj
9. jan 2007 20:33
Jade in ostali člane družine, tudi jaz se pridružujem čestitkam. Ste le dočakali malo zamudnico. Dosti zdravja in veselja z novo članico družine. jass
9. jan 2007 20:37
čestitke tebi in vsej tvoji družini Mateja tejča
9. jan 2007 20:39
čestitke !!!!!
9. jan 2007 20:40
mali Lari, ROJSTVO Stopite narahlo kakor v copatih naravnost pri glavnih vratih v ta lepi dan, kot bi šli v pesem. Svet naokrog je vabljiv in vonljiv, čudno resen in nemalo slovesen: NEKDO SE JE PRAVKAR RODIL. In to je najlepša pesem. Stopite narahlo in pustite k nebesom odprta vrata. Naj skoznje lije botrinja bogata - novorojenčeva pesem. (Tone Pavček) Tebi Jade, mali Lari, očku in ter ostalim pa ISKRENE čestitke ter veliko prespanih noči:) majamarko
9. jan 2007 20:47
Jade iskrene cestitke!!!!! Pa si koncno le docakala!(saj smo vsi drzali pesti) Tvoji mali princeski pa zelim veliko zdravja in srece marmeladka
9. jan 2007 20:49
Jade iskrene čestitke in naj ti bo mala Lara v srečo in ponos Verjamem, da bo ta dečva ena velika klepetulja Srečno obema rrr
9. jan 2007 20:56
Čestitke ob srečnem dogodku! Suzana
9. jan 2007 21:03
Veselim se s celo družino. Težko bi opisala lepše trenutke kot postati mati. Iskrene čestitke mamici, očku - mali princeski pa .... limonca26
9. jan 2007 21:16
Tudi z moje strani prisrčne čestitke in veliko zdravja tebi, tvoji hčerkici in očitu. alexisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Jagodni semifreddo