9. jan 2007 7:46
Se strinjam z anamarijo1, da so oblačila ugodnejša v Italiji, kot pri nas, vendar le pri Kitajcih in Mirelli (skladiščna prodaja, od koder pride veliko oblačil tudi v naše trgovine s tekstilom - preverjeno videno v več trgovinah tudi v BTC-ju, vendar najmanj 100% dražje), ostalo pa je nedvomno ceneje v Sloveniji.
Če boste pri nas kupili znano blagovno znamko, boste vedeli, kaj kupujete, v Italiji pa ne veš, da so ti za drag denar prodali v znani trgovini lahko tudi ponaredek, vse dokler izdelka ne prineseš domov in ga začneš nositi. Meni se je to zgodilo. Z majico za cca. 100.000 še takratnih lir sem čez 14 dni lahko še samo brisala po tleh. Ker sem vrgla stran račun, jo v trgovino seveda nisem mogla nesti nazaj. Takrat, to je bilo pred 8 leti sem zadnjo obleko kupila v Italiji.
Priznam, da pa nekajkrat na leto grem po nakupe v zgoraj omenjeno Mirello, kjer kupujem dokaj kvalitetna oblačila za svoja majhna otroka po smešnih cenah. Npr. bombažne majčke po 3 EUR, kavbojke, žametne in poletne hlače po 4 EUR, trenirke po 5 EUR...To kupim, ker se mi ne zdi smiselno dajat ne vem koliko denarja, za otroško obleko, ki jo otrok v eni sezoni preraste! Z možem pa zase kupujeva obleko pa le pri nas.
Mijan