Nujno rabim pomoč

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

11. jan 2007 10:42

Če se ti stran ne odpre ti prepišem številki od Vita centra iz Nakla pri Kranju 04 2519555 ali 031 367 897 trgovina@vitacenter.si poglej na ZS andreja č.

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

11. jan 2007 10:49

Stran se mi je odprla ampak tam imajo elastične trakove za vadbo. runo01

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

11. jan 2007 10:49

ja to je v kranju, poštnina mislim da ne bi bila ravno 4 eure, morda je za podjetja kaj drugače, tako če si za lahko posredujem domov in bo zadeva čez vikend pri meni oz ti jo mami lahko sama pošlje. ld

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

11. jan 2007 13:07

runo01 je napisal/a:
Ja sem povprašala imajo prav trak za ritmično gimnastiko in ni elastičen je trak iz svile ali nekaj podobnega na palici. Sem tudi govorila z njimi pa so mi rekli da se mi sami to ne splača ker bi bili stroški veliki,samo trak je nekaj čes 13 eurov+poštnina okoli 4 evre tako da bilo kar drago. Če bi se več staršev odločilo za ta nakup potem bi si stroške poštnine razdelili. Zato še ne vem kaj bom storila,nekaj se jih je zanimalo a je ostalo samo pri tem. Ne vem zakaj šola ni tega nabavila ali vsaj trak,če že imajoto v učnem načrtu,ali vsaj povedali kje se to nabavi ne pa da iščeš okoli.In nekaj kupiš kar rabijo samo nekaj ur. lp runo01
Runo, ne zameri, ampak pejd se ti malo skregat v šolo. To je pa že malo tumač, da za tak dnar nabavljaš nekaj, kar ne boš več rabil. Za tistih par ur bi tud šola lahko nabavla. Zmeni se še z drugimi starši, da ne boš samo ti grda. matilda

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

11. jan 2007 14:10

Jaz bi to že naredila a so nekatere mame preponosne ,pa tudi za hčerko to ne bi bili dobro,saj bi potem rekli da nimaš toliko da bi otroku to kupil ,da toliko boš pa že zbral,vem iz izkušen pred leti.Jaz bom to kupila če bo še katera uredu čene bom pa sama, da ne bo hči črna ovca. runo01

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti