Pred kratkim smo kupili usnjeno sedežno garnituro. Zanima me s čim jo čistite. Slišala sem že različne variante . Rada bi dobila tudi vaše mnenje ?
lp, stanje
STANEJ
Pred kratkim smo kupili usnjeno sedežno garnituro. Zanima me s čim jo čistite. Slišala sem že različne variante . Rada bi dobila tudi vaše mnenje ?
lp, stanje
STANEJ
8. jan 2007 12:25
Imam zelo svetlo usnjeno sedežno garnituro. Enkrat na teden jo obrišem z vlažno krpo, potem pa še z vlažnimi čistilnimi robčki za odstranjevanje make-up-a. Občasno (enkrat mesečno) jo kar na debelo namažem še z običajnim mlekom za telo. Potem postane usnje lepo voljno in mehko (mleko se takoj vpije v usnje). Kar je dobro za tvojo kožo, je tudi za usnje. Po enem letu je še vedno lepa in gladka. Lep pozdrav! Barbra
8. jan 2007 14:53
Tudi oljni robčki za dojenčke so zelo uporabni. Vendelina jr.
8. jan 2007 20:23
A mogoče velja to tudi za umetno usnje ali se da zaščitit s čim drugim? londonska rezina
8. jan 2007 21:13
jaz jo očistim s pleničko namočeno v milnico (milo za dojenčke), nato pa namažem z losijonom za nego usnja, ki ga dobiš na policah zraven čistil za čevlje. matilda
8. jan 2007 21:14
Matilda, a tako čistiš pravo ali umetno usnje? londonska rezinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Klasična pizza