5. mar 2008 10:08
Čez teden ne moremo, ker smo vezani na avionski prevoz, tako da bomo v D. na soboto. Hvala vsem za odgovore. ann
5. mar 2008 10:08
Čez teden ne moremo, ker smo vezani na avionski prevoz, tako da bomo v D. na soboto. Hvala vsem za odgovore. ann
5. mar 2008 11:30
no sporočim v petek kako je bilo in če se je kaj spremenilo, pakakoceno itd...... plopsa
31. mar 2008 13:10
Evo, vrnili smo se iz Pariza. Vsekakor bomo še morali tja, ker smo v teh treh dneh komajda začutili utrip tega lepega mesta. Celo sami smo se vozili z metrojem (mestna podzemna) in z RER (primestna železnica-pelje nadzemno) srečno prispeli v Disneyland. Gužva je v D še večja kot v Gardalandu, po moje pa je ta park precej manjši od Gardalanda. Meni osebno je G dosti večji, pa še izbiraš si lahko, da greš med tednom. Torej v Pariz bomo še šli, vendar rajši kasneje, recimo maja, v Disney pa ne. Pa tudi sedaj, ko se že znamo sami vozit in orientirat, bomo rajši v lastni režiji hodili po mestu, se mi zdi da imaš več od tega, kot da stalno letaš za vodičem in vseskozi paziš, da se ne izgubiš. ann
31. mar 2008 14:29
Ojla! V Lignanu (Italija) je Gulliverlandia. Ni sicer tako velik zabaviščni park kot Gardaland, je pa zelo lušno, primerno tudi za manjše otroke in ni tako drago. V istem sklopu imajo tudi manjši cirkus s klovni in akrobati, pa tudi tjulni izvajajo svojo točko nekajkrat dnevno. V bližini pa je vodni zabaviščni park Acquasplash in zelo lep živalski vrt. Nam je bilo zelo všeč. leny
31. mar 2008 15:50
Aqualandija v Italiji v poletnih mesecih tudi ni slabo. Engie
31. mar 2008 15:51
leny kako daleč pa je to? me mika da bi peljala krščenca pa me zanima kaj več. nektarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Toscanska panzanella