Kruhovnjak

sladkosnedka na dieti  

član od: 28.12.2004

sporočila: 83

tema odprta - 6. jan 2007 7:52 | ogledi: 1.820 | odgovori: 3

Pred časom je hčerka pri prijateljici gledala na TV oddajo Saše Veronika, ko je kuhal. Njegov gost je pripravljal "Kruhovnjak".

Hčerka bi rada to jedla, jaz pa oddaje nisem gledali, niti moji prijatelji, tako, da ne vem kakšen je recept.

V ponvi sta zmešala več vrst sira (hčerka ga obužuje), koščke kruha in nekaj začimb.

Ima kdo tak recept?

sladkosnedka na dieti

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

6. jan 2007 7:57

http://www.rtvslo.si/ , klikni na avdio/video, ko ti bo odprlo manjše okno klikni na arhiv, mislim, da je Kuhajmo z zvezdami pod informativne oddaje in potem poišči datum, kdaj je bila oddaja. Jo lahko kar pogledaš. jass Sporočilo je spremenil(a) jass dne 06. jan 2007 07:58:11 Sporočilo je spremenil(a) jass dne 06. jan 2007 07:59:09

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

6. jan 2007 10:37

Sem gledala samo bolj malo zapomnila.Na maslu se nadrobi ali v manjših kosih kruh,kateri naj bo bolj črn kot bel.Lahko je mešan,samo ne z semeni.Masla je bilo kar veliko.Ko se kruh prepraži se doda različne sire,kateri so nam ostali.Tudi sira ni bilo malo.To se praži zlo dolg časa,tako da se sir stopi in kar dobro zapeče in da dobi dobro rjavo skorijco.Kuhar je povdarjal,da je treba zlo dolgo peč.Ko je pečeno dodamo mislim da baziliko in rožmarin-drugače pa po okusu.Upam,da sem ti pomagala,če že nisi našla kaj. ena mš

sladkosnedka na dieti  

član od: 28.12.2004

sporočila: 83

6. jan 2007 15:05

Super bomo poskusili. Na tistem linku mi pa javlja eno napako in nisem mogla odpreti. sladkosnedka na dieti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti