Smučanje v italiji

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

tema odprta - 5. jan 2007 18:23 | ogledi: 1.498 | odgovori: 4

Odločamo se za marčevsko smuko v Italiji. Trenutno razmišljamo o Livignu, me pa zanima, če nam lahko kdo priporoči še kak drug kraj v Italiji, primeren za družino z dvema šoloobv. otrokoma.

lp, Robida

limonca26  

član od: 23.7.2006

sporočila: 304

5. jan 2007 18:28

Pred leti smo ravno tako z dvemašoloobv. otrokoma smučali na Kronplatzu. Smučišča so primerna za vse vrste smučarjev. Na vrhu je velika restavracija, kjer se za zmeren denar da dobro najesti. Tako lažje dočakaš večerjo v apartmaju. Prijetno smuko ti želim. limonca26

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

6. jan 2007 19:09

Pojdi kar v Livigno, mi gremo vsako leto v aprilu. Lani je bilo še tri metre snega. Toliko prog za eno smučarsko karto že dolgo nisem videla, pa še v Sankt Moritz lahko skočite, ker karta velja tudi tam. Me ne spravite nikamor drugam. Moram reči, da sem nad italijanskimi smučišči precej bolj navdušena kot nad avstrijskimi. Drugače ja pa tudi Kronplatz v redu, samo da je v času šolskih počitnic tam pol Slovenije. In seveda pol domačega kraja Loni Makaroni

giorgio401  

član od: 5.10.2006

sporočila: 120

6. jan 2007 19:49

mi dva sva najrajsi v San Martino di Castrozza... odlicna smuka in ostalo.... laurapazzini

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

6. jan 2007 19:49

Razen na Kronplatzu in Livignu nam je bilo zelo všeč tudiv Arrabi. Dobri apartmaji (in tudi hoteli, odvisno, kaj vas zanima), tudi če ne najdeš namestitve na smučišču je veliko apartmajev oddaljenih morda sto metrov od gondolske žičnice. Smučišč oziroma prog toliko, da jih v enem tednu komaj prevoziš, veliko jih je povezanih med seboj, pa smuka z Marmolade je še dodaten, čisto poseben užitek. Blizu je Val Gardena, če se odločite za kak dan pavze, prav prijetno mestece (in se da marsikaj lepega kupit). V sami Arabbi pa je veliko dobroih lokalov, slaščičarn, restavracij - če jeste zunaj, če pa kuhate sami pa tako ni problem, trgovine so dobro založene. V hotelih s tudi bazeni, če koga mika kopanje, skratka popolna ponudba. Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti