5. jan 2007 20:11
Skype je pa fejst tudi, ce imas take prijatelje ali sorodnike, da tega pac nimajo in jih za majhne denarje poklices tudi na navadni telefon Jerneja USA
5. jan 2007 20:11
Skype je pa fejst tudi, ce imas take prijatelje ali sorodnike, da tega pac nimajo in jih za majhne denarje poklices tudi na navadni telefon Jerneja USA
5. jan 2007 20:20
Sy, jaz imam tudi mikrofon, zvočniki so pa namontirani v monitor-lcd, pa ne morem nič slišat preko njega. Mi lahko predlagaš, kaj bi morala narediti? Mikrofon je bil v Big bangu 900 sit ariella
5. jan 2007 20:50
Jaz imam čisto navadne slušalke,so bile enkrat zraven wokmana,mikrofon mi je pa tudi bratec prinesel iz big bena za čisto malo denarja,tako da mislim da ni potrebno kakšne super opreme,samo luknjo za vklop moraš zadet,ne tako kot jaz ko sem mikrofon vklopila v napačno potem pa vpila da nič ne deluje.Skyp je pa zastonj če se pogovarjaš preko neta andreja č.
5. jan 2007 22:21
Jerneja USA, saj ravno to sem napisala, da je S kar precej drag - iz interneta na telefonsko številko. Voipdiscount je bistveno cenejši. Preverite. Gre za pa isti programček kot je Skype, ki ima podobne lastnosti in možnosti. Jaz tudi po SLO stalno uporabljam Voipdiscount. Zdaj sem imela 4 mesece zastonj, po novem pa plačujem 1 cent na minuto pogovora. kar je cenejše kot Telekom. Telekomov račun imam pa 0 (plus naročnina). :) Sonja Sporočilo je spremenil(a) diling dne 05. jan 2007 22:22:26
5. jan 2007 22:27
Hvala ti, bom malo pogledala... Jerneja USA
7. jan 2007 16:24
Diling!!! Pogledala, nastelala in probala. Dela 100 na uro, hvala ti za nasvet. Sedaj pa ce mi najdes se kaj, da mi mama poslje sarmo, repo ali pa krvavice Hvala! Jerneja USA
7. jan 2007 16:35
jerneja ni problema - samo pofotka naj, pa pošlje v mailu ali pa tudi v skypu:) saj zadišalo ti bo, a? pozdravček,
7. jan 2007 16:37
saj fotk mam tudi dosti na kulinariki, ki so ful fejst, pa bi tudi malo probala... Jerneja USA
7. jan 2007 16:50
pot pod noge:)
7. jan 2007 16:53
ce mi ti karto placas, si seveda dobrodosla... Jerneja USAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Hrustljav rogljiček s sladoledom