7. jan 2007 14:22
No, še jaz, da povem kako je bilo:
Za silvestra, okrog šestih ( zvečer ) se oglasi en prijatelj ( živi sam ). Potem je recept za dobro zabavo na dlani: poleg dveh moških v najboljših letih, potrebujemo še dve dami svobodnih nazorov ( ne škodi če so mal bolj obilne ), nekaj za prigriznit, dovolj pijače, dovolj glasen " feršterker " ( glasnost se naravna tako, da pri basih poskakujejo kozarci ) za navijat turbofolk musko ( čeprav je drugače ne prenesem ). Kaj naj še rečem, saj je vse jasno.
Okrog pol devetih, spražim ribe ( nič posebnega, fileti haringe ), vino teče v potokih, priznam pa , da dami nista plesali po mizi, ( imam pač premajhno mizo ), detaljno vse ne smem opisovat ( zaradi razvrata me bojo nagnali s kulinarike ). Okrog pol enih : ognjemet na divje ( nič organiziranega, pač s moje pozicije se vidi skor celo mesto ). Skratka končalo se je ( seveda v postelji ) okrog petih.
Pri takšnih pripovedih, človek rad pretira, tako tudi jaz, priznam. Vse je res, razen, da se je fešta končala ob pol dveh. Tist prijatelj je ob desetih začel jamrat, da je zaspan, in ob pol enajstih je odšel domov. No, tistega feršterkerja tudi nimam, bila je kar televizija. Vino v potokih, no ja dve buteljki pinoja so tudi nekaj. A ja, pa unih dam ( svobodnih nazorov ) tudi ni bilo.
ežoj