4. jan 2007 16:54
...ostala sem brez besed... Vesna Leben
4. jan 2007 16:54
...ostala sem brez besed... Vesna Leben
4. jan 2007 19:01
Vse pohvale.Če bi bil Božič bi mislila,da ima Božiček prste vmes. ena mš
4. jan 2007 21:28
Vse čestitke Sem pa jaz tudi ena tistih, ki tiska A5 format, torej za nas nič novega. Me pa zanima če se da kaj naredit z zabeležkami, da bi se jih dalo printat?V es forum printat je brez pomena, so pa vmes kake zanimive podrobnosti in si kak odsek shranim v zabeležke, pa bi bilo priročno da si jih lahko natisnemo. Smo grozni ne, ti prst, mi pa celo roko Aki
4. jan 2007 21:41
Zabeležke lahko tiskate. Odprite zabeležke in zraven vsake je narisan tiskalnik! Klik nanj in se pripravi zabeležka za tisk... Ni ok? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
4. jan 2007 22:05
ena mš je napisal/a: |
Vse pohvale.Če bi bil Božič bi mislila,da ima Božiček prste vmes. ena mš |
4. jan 2007 22:44
jernej je napisal/a: |
Zabeležke lahko tiskate. Odprite zabeležke in zraven vsake je narisan tiskalnik! Klik nanj in se pripravi zabeležka za tisk... Ni ok? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
4. jan 2007 22:55
Huh? A bom moral tečaj narediti za uporabo Kulinarike? Kakšen okvirček? Si pripravila zabeležko za tisk? Nobenega okvirčka ni, vse se odpre na novi strani polne širine ;-) Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. jan 2007 0:11
Nebi bilo slabo, sem iz sredine prejšnjega stoletja, že mal zarjavela Sem poskušala, pa mi ne rata Aki
5. jan 2007 7:25
Ko odpreš seznam zabeležk, imaš na desni strani znak za tiskalnik? Kaj se zgodi, ko nanj klikneš? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
5. jan 2007 9:45
Hja, saj ne vem, kaj naj rečem? Hura, super , danes mi na oba načina prav lepo sprinta, tako, kot je treba. jankicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Čokoladni eklerji