4. jan 2007 19:07
No, zdaj nas je pa Alisha dotolkla....kaj moramnaredit, da to rata? a namesto b,i, ali u stisnit m (kot move)??? Ne, ne, toliko znanja na en dan pa je za mojo pamet preveč...Mamamia mamamia
4. jan 2007 19:07
No, zdaj nas je pa Alisha dotolkla....kaj moramnaredit, da to rata? a namesto b,i, ali u stisnit m (kot move)??? Ne, ne, toliko znanja na en dan pa je za mojo pamet preveč...Mamamia mamamia
4. jan 2007 19:10
Alisha, bi razložila tole? Ste videli, ni fajn, da se kaj naučimo? Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 04. jan 2007 19:12:36
4. jan 2007 19:14
mamamia je napisal/a: |
No, zdaj nas je pa Alisha dotolkla....kaj moramnaredit, da to rata? a namesto b,i, ali u stisnit m (kot move)??? Ne, ne, toliko znanja na en dan pa je za mojo pamet preveč...Mamamia mamamia |
4. jan 2007 19:16
Galyka, cisto se strinjam s tabo. Preglednost mora biti!!! To je bilo vse samo malo za hec, ker tukaj vedno nekateri malo zezajo!!! Jerneja USA
4. jan 2007 19:31
Oj vidva...kar takole brez mene (mamamia in Ežoj) Sploh nisem nek hudiček in tako kot mamamia pravi, se redkokdaj ujezim...če pa se že ...je pač tako, da mi takrat adrenalin poraste , jezik ( v tem primeru prsti) so pa hitrejši kot pamet...in se pač "zlajam". Nikoli ampak res nikoli...pa nočem nekoga prizadeti z grdimi izrazi...niti ga užalit...to je tisto " ko se pač ob nekaj obregnem"...In ja verjamem, da je Vandelina čisto O.K. in tudi jaz jo rad berem...če le ne soli preveč pametii...O.K...dovolj - bo zgledalo da se opravičujem ( no včasih mi je že žal kar sem naklofal...ampak iz principa nočem brisat). Ežoj..tisto blokovsko sranje ...pa ti tudi jaz ne pozabim , sem se osebno čutil prizadetga, ker pač živim v bloku....ampak sem potem na koncu tvojo razlago sprejel...nehajva o tem. Sedaj me ob živce spravlja Jerneja iz USA (menda) ker mi noče razložit mavrico, ki jo upodablja z svojimi posti...Nebom tipkal v Google ( sem prelen ) še majn pa znam stricu Googlu povedat kaj bi rad... Zato JERNJA prosim...povej...Plese tell me ....he he Ajd lepo se imejte.... escada
4. jan 2007 19:33
Escada, si to hotel? Atina Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 04. jan 2007 19:35:37
4. jan 2007 19:45
P ne me rajcat no.... A uživate??? Kr počakte mal HE HE HE Sporočilo je spremenil(a) escada dne 04. jan 2007 19:48:54
4. jan 2007 19:47
Escada, ce mi obljubis, da ne bo vec prepirov (pa se Vendelino jr. bomo poskusili prepricati), ti povem link. Cakam na odgovor Jerneja USA
4. jan 2007 19:49
No vidis escada, se da ce se le potrudis Jerneja USA
4. jan 2007 19:51
Jerneja....a sedaj me boš pa izsiljevala.... NE NE, NE BO ŠLO Sem sam pogruntal!! Pa, da veš...nisem glavni prepirljivec ( sej ne vem a je prav napisano) escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 04. jan 2007 19:53:13Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla