4. jan 2007 17:10
eh,,,,ni ratalo escada
4. jan 2007 17:10
eh,,,,ni ratalo escada
4. jan 2007 17:41
A se spet malo zafajtamo? Aufbiks, čreve na plot, rečemo na Štajerskem in pretep je tu... Šalona stran, d ami res ne pride kdo na vrata... če pa je že bila omenjena lady Vendy, bi rekla, da je ena prav fletna mlada dama...S tem nikakor ni rečeno, da se strinjam z vsem, kar ona pravi, saj imam svojo glavo (in sem se danes s to svojo bučo celo naučila boldat, italizirat in underlineat dele teksta, s katerimi vam težim - da težim sem namreč že tudi dobila pod nos...), da pa ima svoj stil, marsikomu nevšečen, je pa tudi res. Jaz jo pač rada berem in se neizmerno zabavam....meni je najbolj hecno, ko se vsi v nekaj zakadimo, ona pa nam potem zviška kakšno pikro "spusti"...Ali jo marate ali ne, ampak sol pa ima njeno pisanje. In je del našega kulinaričnega mozaika, tako kot je kamenček v tem mozaiku vsak od nas....In naj tako tudi ostane. Za vsakega, ki bi ga izgubili, bi to opazili. A ni tako bolje, da je naš Kulslo mozaik vedno večjiin bolj pisan, namesto da bi ga razdirali? Saj, Slovenija je majhna, a je za vse dovolj prostora....Zdaj mi gre pa od lastne patetike že na jok (da ne rečem na bruhanje, ker sem še vedno bolna....in še dobro, da ne plačujem stranišča...) Ajde, lepo mi bodite. In četudi dobim zdaj kakšno na gobec, vedite, da mene zlepa kaj ne prevrže...Kot je rekel mož po moji lanski bolezni (oziroma dveh, ki sem ju bila premagala), ko sem ju s hčerko, namesto v bolnici pričakala na postaji, ko sta se vrnila s potovanja: Stara, tebe še samo metek spravi s sveta... Mamamia mamamia
4. jan 2007 17:48
Takole je to Pa mi je ratalo, nasla pa na googlu.... Pa lepo se mej escade...., pa lepo isci (Kdor isce ta najde) Jerneja USA Sporočilo je spremenil(a) Jerneja USA dne 04. jan 2007 17:51:02
4. jan 2007 18:14
Kaj pa tole, a?
4. jan 2007 18:21
Blanchy, ti si pa fejst, pa hitra kot 100 h.... Jerneja USA
4. jan 2007 18:39
4. jan 2007 18:47
mamamia, saj tudi jaz zelo rad prebiram kaj drugi napišejo in se zelo zabavam, včasih je kdo res preobčutljiv in reagira preostro, ampak smo pač vsi ljudje in jaz osebno ne verjamem ( nočem verjet ), da je kdo žleht. Zdi se mi, da celo escada sprejme, da tudi jaz nisem utelešeni , pač pa je vse to izmenjava mnenj ( ampak tistega mu ne pozabim................................. saj se sam hecam , tako kot je on odgovoril ( se mi zdi ateni) glede pikic in s-jev in neven česa še, sem bil tako navdušen ( in hkrati tegoten, ker jaz ne znam tako lepo napisati , oprosti atena ), kot že dolgo ne. Pa, prosim, ne omenjaj več bruhanja, imam vtis da so vse same nosečnice. ežoj
4. jan 2007 18:52
4. jan 2007 18:58
Alisha, Na zalost pa nismo vsi neki HTML programerji, tako da tega pa na googlu ne bom iskala.... Jerneja USA
4. jan 2007 19:03
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svinjska ribica
Kitajski kruh