5. jan 2007 22:40
Matkurja...sem pa đekson.... Ampak ko me bo Jernej zašutiral, z močno brco v tazadnjo....bom odletel kot tale riba v mojem podpisu....
5. jan 2007 22:40
Matkurja...sem pa đekson.... Ampak ko me bo Jernej zašutiral, z močno brco v tazadnjo....bom odletel kot tale riba v mojem podpisu....
5. jan 2007 23:00
Escada, Jernej bi po moje brce že potalal, med vsemi nami, če bi hotel. Ribica pa lepo plava! Atina
6. jan 2007 19:16
pokažite še kaj, vas je zanimivo brat, zame je to še pretežko ampak se učim počasi lp zinka
6. jan 2007 19:41
Meni je zdaj cilj dat premikajočega se in barvnega escado (ali pa sebe, saj je vseeno) v okvir in to poslat....če se ne javim več na kulinariko, ker bi omagala, mi bo escada gotovo "prilepil" utripajočo svečo...Mamamia mamamia
6. jan 2007 19:59
escada, ne mislim izkopavat bojne sekire, brez skrbi, saj se ne kregam ne s tabo, ne z ežojem, vidva sta se pa tudi že zmenila in zdaj je vse ok, če sem prav razumela:) Sicer pa, da se ti oddolžim za strah pred izkopanjem sekire - če te bo kdaj zanimalo, kako kaj naredijo na kaki strani, lahko greš pod View - potem izbereš pa Page Source, klikneš in dobiš celo stran napisano v html jeziku. Isto lahko dosežeš na tipkovnici, če stisneš Ctrl in U hkrati. (Madona, nikoli si nisem mislila, da bom jaz kdaj komurkoli dajala lekcije iz računalništva:)) Jernej si verjetno misli: "neka se deca igraju, saj bojo meli kmalu dosti..." Ima doma malega otročka, pa verjetno ve, kako to gre... Komu se bo pa dalo vse to tipkat ves čas... Bold se človek še potrudi, ker je res lažje najt, kaj je tebi napisano, če te nekdo povdari, za ostalo pa itak ne bomo meli časa:) Veri
6. jan 2007 20:11
6. jan 2007 20:14
sem se precej namučila,da sem spravila skup,pa dvakrat zbrisala dxa je na koncu prijelo.Le na miru je ,ko bi moralo še šibati naokrog. andreja č.
6. jan 2007 20:15
6. jan 2007 20:16
hm, barve so se nekam zgubile, na predogledu so bile.... mamamia
6. jan 2007 20:16
andreja č., ti imaš barve jaz pa premikanje...a združiva moči??? V triu z escado dobiva še okvir... mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Poletni svaljki z dimljenim lososom