13. jan 2007 11:46
Posodica z "gazo" gre ponavadi ven in v preostalo posodico paše "paštetka" - gel, ki je v posodici, kot pašteta in točno paše v to posodo od fondija. Imaš najmanj dela. Dobi se v Baumaxu in verjetno še kje. lp, vanjatajnsek
13. jan 2007 11:46
Posodica z "gazo" gre ponavadi ven in v preostalo posodico paše "paštetka" - gel, ki je v posodici, kot pašteta in točno paše v to posodo od fondija. Imaš najmanj dela. Dobi se v Baumaxu in verjetno še kje. lp, vanjatajnsek
13. jan 2007 12:59
na žalost moja posodica z gazo ne gre ven - je tako dobro zaprta, da bi se morala pošteno namatrati da jo dobim ven, tako da bom mogla pozabiti na te "paštetke" in kar kupitit špirit :) hvala vseeno vsem Pitončica
13. jan 2007 17:45
Pitončica, gel, ki sem ga omenjala, se dobi v steklenicah in je gosto tekoč, tako da ga v psoodico z žičnato gazo lahko lepo naliješ. Tudi mi imamo fondue, iz katerega se ne da vzeti ven tista mreža, pa gel pač zlijemo noter. Mamamia mamamia
16. jan 2007 22:48
Ok, hvala bo na sporedu ta vikend, samo še gel morm kupit :) lp Pitončica
20. jan 2007 10:12
no, pa mi je ratal. Kupila sem gorilni špirit v Mavrici - Ljubljana, Črnuče; stane 21,50€ liter. Čez par ur bomo pa še videli kako to deluje :) poročam jutri lp Pitončica
22. jan 2007 18:45
no, morm povedat da smo bli full zadovoljni. Naredila sem čokoladni fondi (smetana, čokolada, malo masla) v katerega smo namakali sadje (jabuke,ananas, nashi hruške,banane,kiwi,mango,višnje iz kompota, pomaranče, mramorni kolač in amrriške penice - bonbone. Definitivno bomo ponovili Ob priliki objavim recept s sliko Pitončica
22. jan 2007 20:37
Pitončica, me veseli, da ti je lepo uspelo, ampak, daj raje nabavi tisti gel, ki ti ga je svetovala mamamia - men se zdi, da je bila flaška včasih okrog 800 - 1000,00 sit. Sicer res ni en liter ampak jaz imam flaško za vsaj šestkrat. Hočem reči, da se mi zdi cena za gorilni špirit previsoka. Jaz sem ga včasih kupovala v lekarni - tam je šele bilo drago. Lp, vanjatajnsek
23. jan 2007 10:21
se popolnoma strinjam s teboj - glede cene - ampak zdaj je kar je :( ko ga porabim ga definitivno ne kupim več :) je pa res da ga bom imela za vsaj 15X, nato pa prešaltam na "paštetke" z gelom - katere smo tudi kupili in probali in jih bomo drugič porabili :) lp, PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Miklavževi parkeljni