Prosim recept , za kokosov biskvit - lahko je navadni ali masleni.
Hvala in lepo se imejte
MARTIKA
Marta Vidovič
Prosim recept , za kokosov biskvit - lahko je navadni ali masleni.
Hvala in lepo se imejte
MARTIKA
Marta Vidovič
23. jan 2002 18:28
Na KulSlo je recept za beljakov kolač, ki vsebuje tudi kokosovo moko in je res odličen. Poskusi, ne bo ti žal. LP Helena
25. jan 2002 12:24
Dobila sem en novi recept za kokosovo pecivo. Res je malo več dela z njim, ampak se splača potruditi. Kokosovo pecivo: 5 jajc 12 dag sladkorja 1 dcl olja 13 dag moke 1 dcl mleka 1/2 pecilnega praška. Iz teh sestavin naredi testo. V 1/2 mase daš kakav. Krema: 1/2 litra mleka, 13 dag sladkorja, 2 vanilin sladkorja, 2 žlici moke ,12 dag kokosa. Kremo skuhaš kot puding. Maso s kakavom peči 10 minut, nato preliješ s kremo. Po kremi prelij biskvit in vse skupaj peči še 15 minut pri 200°C. Potem po vrhu prelij še s čokoladnim oblivom. Rebeka
25. jan 2002 13:12
Rebeka, za testo narediš iz beljakov sneg ali stepeš cela jajca? Hvala in pozdravček. sabrina
25. jan 2002 16:16
Jaz sem dala kar cela jajca Rebeka ROGELJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski kruh
Piščančja stegna z miso pasto