25. dec 2006 10:11
Me je pritegnilo, je pa nekaj nejasnosti zame. Oreščke odstranimo pred izpiranjem? Če ne ,se med izpiranjem ne ustvarja milnica ? Nena-morje, se ne poznajo mastni madeži od eteričnega olja ? Hvala za pojasnila siba
25. dec 2006 10:11
Me je pritegnilo, je pa nekaj nejasnosti zame. Oreščke odstranimo pred izpiranjem? Če ne ,se med izpiranjem ne ustvarja milnica ? Nena-morje, se ne poznajo mastni madeži od eteričnega olja ? Hvala za pojasnila siba
25. dec 2006 10:40
Siba, jaz uporabljam utekočinjene oreščke! Ni kaj ven dati..... Eterično olje ne pušča nobenih mastnih madežev, saj sta samo 2-3 kapljici!Jaz jih zmešam s četrt jogurovega kozarčka vode in vlijem v prekat za mehčalec in to je to! lp Nena Nena-morje
25. dec 2006 11:49
nena- morje, kje kupis utekocinjene orescke? pa cena? razmisljam da bi za pisano uporabljala orescke, za belo pa kake Amway praske za belo ... zelim iti na okolju prijazne praske :) samo se za perilo jih nisem uvedla ... miren bozic vsem! mandeljček
25. dec 2006 14:46
Mislim, da tekočih še nimajo pri nas. Poglej si link na prejšnji strani, piše, da bodo tudi tega imeli zelo kmalu. Nena pa ne živi v Sloveniji. jade
25. dec 2006 15:00
Jade ti pa si res eno najprijaznejše bitje, čeprav te osebno ne poznam. Upam, da bo kdaj priložnost, da se osebno spoznava. Želim ti lepe praznike in da ti malček v trebuščku ne bo med prazniki preveč nagajal. LP! fakin712
25. dec 2006 18:00
Preverite še na tej strani, mogoče so cenejši (nisem preverjala): www.biosi.si. Pa Neckermann jih tudi prodaja - če se ne motim, najceneje. Sonja
25. dec 2006 18:35
Pri Neckermannu sem jih pred kratkim hotela naročiti, pa so mi najprej rekli, da jih imajo na zalogi in da jih bom dobila v pošiljki, potem pa jih ni bilo zraven, tako da sem bila kar malo razočarana. Na računu piše, da ni podatka o dobavljivosti, tako da še vedno upam in čakam. Cena pa je res zelo ugodna in sicer 2.990 sit/kg. Ali je že kdo naročal preko T&M e-trgovine in kakšne so izkušnje? LP katjushka
25. dec 2006 18:45
Jaz sem naročila preko T&M en silikonski pekeč in čopič, čez 3 dni sem imela že doma. Plačala pa sem po povzetju. Še eno svečko so mi dali zraven in tester za neko kremo. Navodila, nekaj receptov in nekaj njihovih reklam pa je bilo prav tako zraven v škatli v plastični mapi. Zelo sem bila zadovoljna. Stroški dostave so 600 tolarjev. Pri naročilu nad 10.000 pa je dostava zastonj. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 25. dec 2006 19:17:28
25. dec 2006 18:46
Fakin712 , hvala. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja v slow cookerju
Kitajski kruh