8. feb 2007 18:14
Kako pa opere madeže od potu. Ali vonj ostane? Suzi
8. feb 2007 18:14
Kako pa opere madeže od potu. Ali vonj ostane? Suzi
8. feb 2007 18:24
Kaj pa vem se nobeden ne poti toliko. jade
8. feb 2007 18:38
Jaz perem tudi mozeve sportne majice in so vedno lepo oprane in ne smrdijo. Jerneja USA
9. feb 2007 21:22
Jade, a potem sploh ni potrebno uporabiti mehčalca? Kakšen vonj pa ima perilo, ko je suho? Hvala za odgovor. LP! fakin712
9. feb 2007 21:39
Perilo je brez vonja. Če hočeš, da diši lahko dodaš malo eteričnega olja (par kapljic) na vrečko v kateri so oreščki. Si moram tudi jaz nabavit eterično olje pa ne vem, če se sploh dobi kje v Litiji. jade
9. feb 2007 22:06
Misliš, da ga v Merkurju nimajo? A mora bit kako posebno eterično, ali je tisto v malih stekleničkah dobro? Takšno olje sem videla v Merkurju v Litiji.
LP!
fakin712
9. feb 2007 22:11
Jaz sem kupila tisto v ta malih steklenickah in samo par kapljic lepo odisavi perilo. Jerneja USA
10. feb 2007 6:01
Jade, kdaj pa pobereš vrečko z oreščki iz stroja? Skupaj z ostalim perilom? Ali ti oreščki med splaknjevanjem ne delujejo? katjushka
10. feb 2007 8:28
Pa tudi to me zanima,če daš par kapljic na vrečko,kako da se ne izpere pri izpiranju?Mogoče grem danes v nabavko. ena mš
10. feb 2007 8:38
Jade, tudi mene zanima, kdaj vzameš iz stroja oreške. Pred izpiranjem, ali potem s perilom vred? Po moji logiki delujejo ti oreščki skupaj s toplo oz.vročo vodo in nimajo enakega učinka v stiku z mrzlo vodo, ko se perilo izpira. Se motim? ZIMAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Poke skleda z lososom