24. dec 2006 11:34
tumpika je napisal/a: |
Ognjič, tu te nucajo! tumpika |
24. dec 2006 11:34
Ognjič, tu te nucajo! tumpika |
24. dec 2006 11:39
Ognjič je napisal/a: | ||
|
24. dec 2006 14:13
Čao, dobro umiti z intimnim milom (vsakič po ......), zelo ohladiti - najboljše z ledeno kocko, potem pa krema tea tree. Takšen recept jaz uporabljam in pomaga. In seveda pazljivo pri hrani! Čimveč ajdovih izdelkov!!!! Lep pozdravček, S.
24. dec 2006 14:37
Anomis je napisal/a: |
Čao, dobro umiti z intimnim milom (vsakič po ......), zelo ohladiti - najboljše z ledeno kocko, potem pa krema tea tree. Takšen recept jaz uporabljam in pomaga. In seveda pazljivo pri hrani! Čimveč ajdovih izdelkov!!!! Lep pozdravček, S. |
24. dec 2006 14:44
Pa tudi sladkarije so strup za zlato žilo. V kombinaciji z zgornjo omenjeno hrano, pa je sploh katastrofa. Zato čim manj pregreh. LP! fakin712
24. dec 2006 21:35
Ja, na Ognjičko sn mislila, ne na kremo. Mijadve že vejma, jeli? Zaj vam jaz povejdla, ka pomaga pri hemoroidejih, samo oblubte, ka se nete smejali. Na morje iti, se v vodo namočiti, pa je problem rešeni. Saj če ti mož nede verjel, ka greš iz zdrafstvenih razlogov, lehko gre polek. tumpika
24. dec 2006 23:27
kaj pa zaj, ko je mrzlo???? titta
24. dec 2006 23:44
Ja, na Ognjičko sn mislila, ne na kremo. Mijadve že vejma, jeli? tumpika |
26. dec 2006 11:14
Maš praf! Za ognjičevo mazilo pa nena vejm, če je vredik za hemero-ideje. Morje si pa lehko naredite tudi doma, morsko sol raztopiš v lavorju, pa namakate rito. tumpika
26. dec 2006 14:06
Maš praf! Za ognjičevo mazilo pa nena vejm, če je vredik za hemero-ideje. Morje si pa lehko naredite tudi doma, morsko sol raztopiš v lavorju, pa namakate rito. tumpika |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Angleški kolač
Široki rezanci la collezione na bolonjski način