neznan uporabnik
4. feb 2002 8:29
najdel sem še eno varianto za prebranac. fižol pripravite kakor ga pač pripravite in ga nadevate v razpolovljene in očiščene paprike (babure). vse skupaj zapečete v pečici. dober tekneznan uporabnik
4. feb 2002 8:29
najdel sem še eno varianto za prebranac. fižol pripravite kakor ga pač pripravite in ga nadevate v razpolovljene in očiščene paprike (babure). vse skupaj zapečete v pečici. dober tek
19. jun 2013 14:28
Tele začimbe pa ne grejo v pasulj.Pasulj je čist preprosta čorba s par sestavinami.Fižol tetovec,čebula česen , mleta paprika ,poper,panekaj svinje prekajene.I n to je to.Brez majarona i lovorja in šetraja ,to je potem podobno pašta fižolu,kot rečejo primorci
Parizarica
19. jun 2013 14:35
Parizarica tema je bila odprta 2002 in misliš, da se v 11-letih niso naučili kuhati pasulj. Pa vsak kuhar ga naredi malo po svoje.
rezaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom