13. maj 2008 18:31
Če je katera pripravljena menjati nalepkice omw za sparove ali mercatorjeve,tudi nekaj tuševih je,se mi naj javi na ZS zag
13. maj 2008 18:31
Če je katera pripravljena menjati nalepkice omw za sparove ali mercatorjeve,tudi nekaj tuševih je,se mi naj javi na ZS zag
13. maj 2008 20:00
tudi jaz imam mercatorjeve nalepke Harmonija pošlji naslov smrko
13. maj 2008 21:37
Živjo, punce! Hvala za nalepkice. Sedaj jih imam že dovolj in z vašo pomočjo bom v četrtek srečna lastnica nove mikrovalovke, tvoje, smrko, pa bodo prav prišle še komu drugemu. In stara MW bo odšla v zasluženi pokoj. Hvala še enkrat! harmonija
14. maj 2008 6:33
Harmonija, a pa se Ti splača jo kupit na nalepke v Mercatorju? cena ni prav nizka, in v big bangu sem videl cenejše ...
LP
Drejček
14. maj 2008 7:12
Drejček, ta tip si videl? Jaz sem malo gledala, pa je bila dražja. Sicer je pa super, malo starejšo verzijo imam že precej let. lp robida
14. maj 2008 7:54
Ojla! Drejček, isto sem se najprej vprašala tudi sama. Vem, da je v trgovinah cela paleta cenejših in tudi dražjih MW. Pa še točna informacija: isti model MW je v Big Bangu 259,99 €. Glede na to, da jo pač moram zamenjati in na funkcije, ki jih ima, sem se odločila za cenejšo različico dražje mikrovalovke, za redno ceno si je ne bi privoščila. Pa lep dan še naprej vsem skupaj! harmonija
14. maj 2008 8:58
harmonija, ne bo ti žal. Ta pečica ima crisp krožnik, ki ti omogoča super pečenje, med drugim tudi pomfrija. Že nekaj let ga pečem le z eno žlico olja, pa pride hrustljav in okusen. Podobno tudi ribe in piščanec v kosih robida
14. maj 2008 9:42
Ojla! Robida, hvala za prijazne besede. Še en argument več na tehtnici. Odločitev je padla, jutri bo MW moja. Sončen pozdravček vsem! harmonija
14. maj 2008 9:46
Jaz se še vedno priporočam za mercatorjeve nalepke.Pišite na ZS. karmy20
14. maj 2008 15:45
No, če je stvar taka, potem pa veselo po nakupih; priznam, v detajle se res nisem spuščal
LP
DrejčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento