![](/userdata/avatar/UPBaODUgLL6pMn1JwH05.jpg)
29. sep 2007 6:22
E pa naj vas " žre ", zanalašč ne bom povedal. Naj vam namignem: ker smo v temi " svinjska pečenka " to je ena vrsta prašiča. Več pa ne povem. ežoj
29. sep 2007 6:22
E pa naj vas " žre ", zanalašč ne bom povedal. Naj vam namignem: ker smo v temi " svinjska pečenka " to je ena vrsta prašiča. Več pa ne povem. ežoj
29. sep 2007 7:26
http://www.mkpanter.com/clani.htm
Eto ti ga na sliki Stana, piše prulek... To ti je neki žlahtik od Ežoja............
Ziher ima veze tudi s kraljičinim kronanjem.
29. sep 2007 12:02
Kok ste smešni
29. sep 2007 12:08
Haha, jade!
Takšnega pruleka pa imamo mi pri Gronski Strejli tudi!
Pa ežojev žlahtnik??????
29. sep 2007 12:11
Piše prulek kaj te jaz vem.
29. sep 2007 12:17
Si kar predstavljam ežoja na motorju čokoladno sijajne barve, pa baklave so gor narisane. Saj res ežoj kako kaj miške, se še lovijo na čokolado?
29. sep 2007 12:38
Prolenk je mladi prašiček, taki za na palico nataknit in nad ognjem iz bukovih drv obračat. Pečenko pa jaz preden jo dam pečt prelijem z vročo mastjo ali oljem, ki ga potem seveda odlijem. Meso malo zakrkne in ostane fino sočno. Pečem pa tako v lončeni posodi s pokrovom. jass
29. sep 2007 12:46
29. sep 2007 13:23
jade, kaj pa, če se jass moti? Sicer je pa lahko tako kot pri šmarnici: al je ptič, al je rožca al je pa vinček, vedno pa je šmarnica............Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Svaljki v curry omaki z ohrovtom
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci