Živijo!
Zanima me vaše mnenje o nekoliko cenejših gospodinjskih aparatih, znamke Matrix, Ariston, Indesit, Beko. Predvsem me zanimajo pralni stroji, štedilniki in hladilniki...
Mislite, da velja rek "Malo denarja, malo muzike"?
LP
amikadeja
Živijo!
Zanima me vaše mnenje o nekoliko cenejših gospodinjskih aparatih, znamke Matrix, Ariston, Indesit, Beko. Predvsem me zanimajo pralni stroji, štedilniki in hladilniki...
Mislite, da velja rek "Malo denarja, malo muzike"?
LP
amikadeja
19. dec 2006 20:54
Jaz imam že 6 let kuhalno pločšo na 3 plin in 1 elektrika, ter vgradno, dvignjeno pečico od Aristona. Do sedaj se mi ni še nič pokvarilo in deluje brezhibno. Skratka, sem zadovoljna. Pečica je lahko navadna ali pa ventilatorska, kakor naštimaš. Tudi cenovno niso med najcenejšimi, so pa italijanski. Kyara
19. dec 2006 20:57
Ne morem dati ravno "roke v ogenj", ampak lahko recem da je Ariston kar v redu. Tudi jaz sem imela pecico in hladilnik od Aristona (v Italiji) in je bil kar v redu. Pralni stroj pa je bil Indesit in je bil tudi v redu! Srecno pri izbiri in nakupu! Jerneja USA
19. dec 2006 21:39
Imela pomivalca od Aristona, kateri mi je letos "izdihnil". Kupila Boscha, nad katerim sem tako zelo razočarana, da nimam besed. Lp
19. dec 2006 22:21
Tudi pri nas smo bili kar zadovoljni z Bekotovim pomiv. strojem. Je bil kar enako dober kot sedanji Bosch, le glasnejši in malo bolj počasen... JasnaV
19. dec 2006 22:26
Jaz imam pomivalni stroj Beko že 5 let in deluje zelo dobro. Sicer ne vem, kako delujejo drugi, kakšne funkcije imajo, itd. Moj je čisto navaden, čisto osnovna verzija, mislim, da je bil 60.000. Do zdaj je deloval brez problema. (tok tok tok)
19. dec 2006 23:15
Naš Bosch pa neutrudno deluje že 12 let!!! Marna
20. dec 2006 7:51
Danes je že taka globalizacija, da ponavadi en proizvajalec dela samo eno, dve stvari, vse ostalo mu dela druga firma (ponavadi najhujši konkurent) in samo nalepi njegovo ime na aparat. Tako da kakšne velike razlike po moje ne more biti. Sonja
20. dec 2006 10:00
Sonja se strinjam s tabo, čeprav vse kar kupimo kupimo od Gorenja. Njihova zamrzovalna skrinja nam je delala oz. še dela več kot 20 let. alexis
20. dec 2006 10:37
Imela sem Ariston hladilnik z zamrzovalnikom, pa takega kot sem ga imela, ne priporočam (je bil pač poceni ob nakupu kuhinje-pred desetimi leti). Za reguliranje temperature v hladilniku in zamrzovalniku je imel le en gumb - če si povečal hlajenje v hladilniku, se je povečalo tudi hlajenje v zamrzovalniku. Upam, da so do danes pogruntali že kaj boljšega. Se mi pa zdi, da je velikokrat odvisno, kakšen aparat dobiš, velikokrat pa od monterja/serviserja, ki ti vse skupaj naštima. Kozmeja
20. dec 2006 11:14
Tisti, ki imajo 2 kompresorja, so dražji. Ampak se da regulirati posebej temp. hladilnika in temp. zamrzovalnika. Jaz imam doma Boschev hladilnik z zamrzovalnikom in je odličen. In ima 2 kompresorja. Skrinja mi sploh ne ledeni, pa ni NO FROST. Boschu verjamem, da ima kvalitetno na ravni, samo kaj, ko je tako presneto drag. SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom