Dragi moji, rada bi se zahvalila vsem za fantastične nasvete na forumih in recepte! Odkar sem kak mesec prijavljena na kulinariko, sem dobila toliko novih idej in letošnji praznični čas je za moje bližnje res nekaj posebnega :) Včeraj sem priredila srečanje za ožji krog prijateljev in tudi zaradi vas je zadeva odlično uspela. Većino receptov sem našla tu. Na sporedu je bil lososov zloženec (sama sem sicer lososa nadomestila s pečenimi malancani, drugače vse isto - in je bil prav tako odličen). Sledili so prazolio, gobova pašteta (ki sem jo nadevala v francosko štruco), pohane olive, šamrole nadevane s francosko solato, marinirana nabodalca s češnjevim paradižnikom in kroglicami mozzarele, kozji sir v marinadi, pisane školjke iz testenin, nadevane z omako iz gorgonzole, za sladico pa bogatašev cekin (ki je nedvomno požel najveć slave!) in pecivo na suho, za katerega ni noben verjel, da to ni gibanica!!! Zraven sem v cel ananas z zobotrebci napikala rezine sadja, potem smo pojedli še ananas, pili pa smo brezalkoholno bovlo. Spekla sem tudi polnozrnat kruh v avtomatu ter sirove in makove štručke.
No, še enkrat hvala, krasni ste in rada sem v vaši družbi.
katka