Rada bi naredila gorenjski želodec. Našla sem sicer recept zanj, vendar ne vem, kje ga lahko prekadim in koliko časa. Sem namreč iz Ljubljane in živim v privatni hiši. Hvala za odgovor, Andreja
andrejalajevec
Rada bi naredila gorenjski želodec. Našla sem sicer recept zanj, vendar ne vem, kje ga lahko prekadim in koliko časa. Sem namreč iz Ljubljane in živim v privatni hiši. Hvala za odgovor, Andreja
andrejalajevec
19. dec 2006 12:09
Zmeni se s kakim zasebnim mesarjem, ki ima svojo prekajevalnico. rimljanka
19. dec 2006 12:53
Brez zamere amapak mesarji nimajo tiste klasične sušilnice. Bolje narediš, če poskušaš dobiti koga, ki ima doma t.i. črno kuhinjo ali rauf kamro in ti to naredi. Jaz jih sicer poznam (sem iz gorenjske), ampak doma nič ne koljejo in imajo centralno ogrevanje, tako da samo za en želodec ne bi kurili v peči. Je pa sedaj okoli božiča čas za klanje, in upam, da ti bo uspelo koga najti Veliko sreče LP smrkolina
19. dec 2006 13:03
Jaz bi ti lahko uredila, samo prekmurski želodec, pa v Prekmurju ima skoraj vsak tretji svojo sušilnico. Samo si na žalost predaleč doma. KyaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Jabolčna pita s kokosom