Frizura

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

tema odprta - 18. dec 2006 16:49 | ogledi: 1.874 | odgovori: 4

imam kratke lase in imam težavo, ker si ne znam frizuro tako urediti, da bi bila vedno polna. V petek sem bila pri frizerju pa mi še danes lasje lepo polno stojijo pa mi ni dala nič posebnega gor, torej mislim da je problem pri meni. Zvečer si jih moram prati pa sploh nimam več volje, ker vem da bojo brez oblike. Mislim da si samo s krtačo ne znam med sušenjem naviti las,saj si dam prej gor peno in žele. Kako si vi uredite frizuro?-vsak nasvet je dobrodošel. Hvala

ariella

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

18. dec 2006 18:24

Pozdravljena. Jaz si umijem lase, ne dam nič balzama, ker drugače vse še bolj skupaj pade,obrišem lase, nanesem žele (Subrina, jang-jang učinek, extra strong) drugače ni nič od frizure. Vzamem električno krtačo za oblikovanje las in vedno oblikujem pričesko v smeri rasti las, da privzdignem lase. Ko so suhi, jih s krtačo oblikujem po svoje, si "naštimam" frizuro in polakiram z lakom za lase (zopet ekstra močan učinek).Imam čisto ravne in kratke lase, tako, da brez utrjevalca in laka pri meni ne gre. Če boš imela še težave, se pa oglasi k meni bova skupaj nekaj uštimali. Je pa nekaj res, da sem po izobrazbi frizerka, a nisem po pripravništvu nikoli opravljala svojega poklica. LP! fakin712

ariella_3  

član od: 3.7.2006

sporočila: 664

18. dec 2006 19:18

sem si maloprej kupila peno za lase TAFT-ULTRA STRONG, volume mousse- piše da je to pena za večji volumen las. Jutri ti sporočim kako bo uspelo;jaz se bom morala zadovoljiti kar z navadnim fenom za lase. ariella

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

18. dec 2006 20:12

Ariella_3, težka bo, ha,ha! Pri frizerju ti sušijo in oblikujejo lase z več krtačami, puščajo jih v laseh, pa delajo z drugo, da dvignejo lase, jemlje več pramenov itd.......jaz si sama tega ne morem narediti. Res je, da imam paža, prvi dan je še o.k., drug dan sem taka, kot da bi me polizala krava. Tako kot pri frizerju, si ne moreš narediti sama, če je las kratek in raven. Po moje so srečnice tiste, ki imajo naravno skodrane lase, ha,ha, te pa menda jamrajo, da bi imele ravne! Človek ni nikoli zadovoljen sam s seboj, kajne? galja

Deklica  

član od: 20.8.2006

sporočila: 16

18. dec 2006 20:16

ariella_3 skrivnost dobre frizure je v sušenju las. Sama pa si vzrok tako ugotovila. Lase je potrebno sušiti tako, da jih privzdigneš. Ko boš naslednjič pri frizerju natančno opazuj kako bo vrtel(a) krtačo in spretnosti poskušaj uporabiti doma. Deklica Sporočilo je spremenil(a) Deklica dne 18. dec 2006 20:17:20

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti