Hčerka je prilimala na tepih zvečilni gumi, s čim ga naj odstranim!
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
beki
Hčerka je prilimala na tepih zvečilni gumi, s čim ga naj odstranim!
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
beki
18. dec 2006 11:54
Obloži z ledom, žvečilka se bo strdila in jo boš z lahkoto odstranila. Led lahko naložiš v vrečko in potem vse skupaj položi čez mesto, kjer je prilepljena in počakaj kake pol ure, da se bo dobro strdila. Brez problemov bo šla stran. fresh
18. dec 2006 11:55
Kocke ledu položi na madež, dokler se zvečilni gumi popolnoma ne strdi. Potem ga postrgaj z nožem. Lp
18. dec 2006 11:56
Likalnik segrej, da bo zelo vroč (ne uporabljaj pare!). Vzemi časopisni papir, ne tisti svetleči od reklam, ampak čisto navadno "Delo" ali "Dnevnik", košček časopisa postavi na žvečilni in z likalnikom nekajkrat prelikaj. Žvečilni se bo zalepil na časopis. Pozdravček!
22. dec 2006 1:12
vedno učinkovita stvar je tudi fructis od garniera :D (ja drugače za lase :)) ampak vrjami mi da če poliješ po tepifu malo tega in dodaš čisto malo vode ter nato mapo popraskaš (nevem z čem ko ma zobke (ne ni priporočljivo z lastno zobno ščetko)) in to je to. Glede tistega za časopis in likalnik a ni šasna da se tudi še bolj v tepih pritrdi čigumi? Mislim če je višji tepih lahko samo bolj not zleze. Uglavnem tole z fructisom sem sprobal in deluje :) shortoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Jabolčna torta