16. dec 2006 22:01
Ko sem bila botra, je za darilo poskrbela mami. Ko pa smo našega malega krstili, sta babi in dedi-boter kupila obleko za krst in verižico, babi in dedi pa sta dala denar, svečo in prtiček. Predlagam, da se pozanimaš kaj otrok potrebuje (obleka, igrače, ...). Kakšen mesec nazaj sem iz ene vreče privlekla medvedka, ki sem ga dobila za mislim, da 3 rojstni dan. Tamali ga je pograbil in vlačil okrog, da je bilo kar veselje (še malo pa bo medved ob oči). Pri tem naj ima otrok korist od tega. Za poročno pričo - lahko odkloniš, a prej se o vsem pogovori s prijateljico. Midva sva sestri povedala, da bo imela stroške samo s svojo obleko, ostalo bova že sama (nekaj so potem prispevali moji, nekaj pa tudi moževi straši - peka peciva,torta,...). Za darilo nama je kupila komplet kozarcev (sok, vino,...), pa še to je sama vstrajala, da kupi. Če bi mene izbrala za poročnopričo, bi bilo to veliko zaupanje ali če temu tako rečem čast. marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 16. dec 2006 22:08:06