Mene pa zanima ali se da še kje dobiti,pletilni stroj ,takšen kot je bil nekdaj REGINA,
Rada pletem ,vendar me roke sedaj ne ubogajo.Kakšen super stroj je zame predrag.
selce
Mene pa zanima ali se da še kje dobiti,pletilni stroj ,takšen kot je bil nekdaj REGINA,
Rada pletem ,vendar me roke sedaj ne ubogajo.Kakšen super stroj je zame predrag.
selce
12. dec 2006 7:35
Super stroja tudi ne boš dobila, ker jih ne delajo več. Svetujem, da si kupiš Brother mašino, katere so res dobre. Jaz sem ga kupila pri eni gospe pri Novem mestu. Šla sem k njej, malo mi je pokazala kako se s strojem dela. Zanj sem dala 160.000 sit, je dvoredni, z računalnikom, ima veliko vzorcev. Lahko ti posredujem njeno številko, ona se ukvarja s tem. Doma imam star Singer stroj in ni primerjave med njima. Splača se ti odšteti malo več denarja. Lep pozdrav, Klavdija
12. dec 2006 10:08
Imam staro, enoredno Regino ( res je bila dobra). Igle so zarjavele in nimam pojma, kako se to odstrani, WD 40 ni učinkovit. Imam tudi dvoredno Standardovovo, vendar mi je nekajkrat vrglo uteži po nogah in mi sploh ni všeč. Kolegica je imela Pfafovo, enoredno. Je naredila čudeže, tudi iz debele volne. Gospa z Dolenjske, Cik cak iz Straže, mi je ponudila nakup rabljenega stroja ( usluga neki stranki), ko sem iskala navadnega Pfafovca. Potem sem se odločila za entlerco ( Elna), ki je pa po uporabnosti neprecenljiva. Jaz bi pogledala oglase, mnogo pletilnih strojev konča na podstrešju, po začetnem navdušenju, pa še iz kakoh drugih razlogov. Vso srečo pri iskanju. frina
12. dec 2006 16:50
selce, tudi jaz sem malo brskala in tu imaš link do bolhe s pletilnimi stroji http://www.bolha.com/index.php?search=pletilni+str LP juhica
12. dec 2006 18:00
Jaz imam doma dvoredni Brother, je še ročni, ni na računalnik. Ogromno sem napletla z njim. Odselila sem se od doma, stroj je ostal doma. Tukaj nimam prostora, da bi ga postavila. Narediti sem si dala tudi pravo mizo, ki sem jo videla v katalogu. Upam, da je še cela. Mogoče bi ga celo prodala, da bi služil še naprej. Imam tudi veliko pletiva, ki sem ga kupovala v Rašici. Imam nekje tudi standard mašino, na katero sem pletla samo na tečaju, potem sem kupila Brother. Irena Sporočilo je spremenil(a) Irena19 dne 12. dec 2006 18:01:51
12. dec 2006 21:54
Hvala dekleta! Doma imam veliko pletiva za ročno pletenje(veliko sem ga pa že dala naprej) lahko to uporabim na stroju? LP selce
13. dec 2006 20:13
Odvisno od debeline igel na stroju in možnosti razmaka. Zato pazi, da res ne boš kupila takega, samo za industrijsko volno, ki sem ga poceni kupila ( pa nisem imela navodil) in ga z veseljem podarila. frinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Miklavževi parkeljni
Karamelna omaka