10. dec 2006 20:43
Jaz si jih pa ne morem ogledat...................smrk.....je napaka ali.....ni več albuma.....
10. dec 2006 20:43
Jaz si jih pa ne morem ogledat...................smrk.....je napaka ali.....ni več albuma.....
10. dec 2006 21:37
Najlepša hvala za tvoj trud, Nena! Se že veselim peke! Z modelčki pa te ne bom obremenjevala. Najbrž grem naselednje leto na Nizozemsko in jih bom sama nabavila. Letos pa sem bom poigrala z navadnimi modelčki... Še enkrat hvala in lepe praznike tudi tebi! Marna
10. dec 2006 22:02
swarovski, prav si napisala, vendar jaz nisem bila tam!V Kinderdijku je skoraj 20 mlinov, tukaj, kjer sem bila jaz, pa je en sam!Kinderdijk je blizu Rotterdama, ta mlin pa je v eni majhni vasici blizu IJsselstein-a, južno od Utrechta. lp Nena Nena-morje
10. dec 2006 22:26
Nena iz kakšnega materiala pa so ti modelčki? LP juhica
10. dec 2006 22:56
Juhica 101 modelčki so leseni. swarovski
11. dec 2006 9:05
Sem se včeraj spomnila in probala delat speculaase s pomočjo plastičnih kalupov za mavčne modelčke, pa je nekaj ratalo. Ni sicer idealno, ampak z nekaj truda za silo. Bom pofotkala in pošljem. Vsekakor si bom za bodoče nabavila lesene kalupe. Aki
11. dec 2006 19:56
Jaz sem jih danes spekla in so krasni - pekla sem jih po prvem receptu, katerega je v tej temi napisala Nena-morje. Sem jih že poslikala, pa ne vem, kam naj pošljem slikico? Marna Sporočilo je spremenil(a) Marna dne 11. dec 2006 19:56:44
13. dec 2006 10:45
Imam veselo novico! Naša članica apolon mi bo pomagala najti turističnega vodnika, ki pride pred novim letom v Amsterdam, da bo vzel paket z vašimi naročenimi speculaas modelčki in začimbami v Slo, ko se bo vračal! In to zastonj! Ljubljančanke jih boste lahko dvignile pri njej, ostalim bomo poslali po pošti (ali pa se kako drugače zmenili...se bomo po zasebnih sporočilih dogovorili!) lp Nena Nena-morje
13. dec 2006 11:41
Vprašanje: kaj original mešanico začimb za te odlične piškote pa se pri nas ne da dobit v trgovinah? Klea
13. dec 2006 11:45
Se pridružujem akciji in se obenem Neni zahvaljujem za trud. Imela pa bi par vprašanj o modelčkih in sicer: iz kakšnega lesa so narejeni in kakšna je globina izrezane figurice. Lp DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Goveji golaž iz pečice